Τελευταία ενημέρωση 21:25, 25 Απρ 2024

Η στήλη «Περιστεριώτικα» στο «Αθλητικό Περιστέρι» του Οκτωβρίου!

Κατηγορία Θέματα
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Διαβάστε την στήλη «Περιστεριώτικα» της εφημερίδας «Αθλητικό Περιστέρι», τεύχος Οκτωβρίου:

Δέχθηκε «πυρά»

«Σκληρή» κριτική στα social media δέχθηκε από τους φίλους του ΓΣΠ, ο Νίκος Παπανικολόπουλος για την ήττα από τον Προμηθέα και την απώλεια του Super Cup. O νεαρός τεχνικός πράγματι έκανε λάθη από τον πάγκο αλλά και ποιος προπονητής δεν κάνει λάθη. Κι επειδή ως περιστεριάρχης πρέπει να αμβλύνω τις αντιπαραθέσεις η άποψη μου είναι ότι το πρόσημο μέχρι στιγμής είναι θετικό για τον Παπανικολόπουλο παρά αρνητικό. Και μην ξεχνάμε ότι στον απέναντι πάγκο είχε ένα πολύ πιο έμπειρο τεχνικό τον Μάκη Γιατρά.

Το υπηρετεί πιστά!

Η διοίκηση του Γ.Σ.Περιστερίου που αποτελείται από έμπειρους μπασκετάνθρωπους και ξέρει πολλά περισσότερα από εμένα, έχει πάρει από πέρσι την απόφαση να στηρίξει τον Παπανικολόπουλο όσα λάθη και αν κάνει. Και αυτό το επικροτώ. Το επικροτώ γιατί όταν έχεις ένα πλάνο ανάκαμψης και καθιέρωσης οφείλεις να το υπηρετήσεις. Ο Γ.Σ.Π. λοιπόν  με εξαίρεση την περσινή παρένθεση με τον Ηλία Ζούρο το υπηρετεί πιστά. Και αυτό μου αρέσει.

Έχει δύο όψεις!

Και να πω και κάτι ακόμα; Τον Παναθηναϊκό στον ημιτελικό του Super Cup , ο ΓΣΠ τον νίκησε με προπονητή τον Παπανικολόπουλο. Άμα η ομάδα έχανε το συγκεκριμένο ματς κανείς δεν θα έλεγε τίποτα. Και ούτε διάβασα συγχαρητήρια στον Παπανικολόπουλο για τη νίκη επί του ΠΑΟ. Άρα το νόμισμα πάντα έχει δύο όψεις και με  μια «ψυχρή» ματιά παρά την απώλεια του Super Cup να λέμε ότι μπασκετικά είμαστε πάρα πολύ καλά και χαρούμενοι!.

Πήγε στην Άσκολι

Μπορεί στον Ατρόμητο να μην κατάφερε να δικαιώσει τις προσδοκίες που καλλιέργησε ο ερχομός του το καλοκαίρι του 2019 και να αποχώρησε ως μη πετυχημένος, ωστόσο ο Απόστολος Βέλλιος βρήκε τον επόμενο σταθμό της καριέρας του εκτός Ελλάδας. Ο υψηλόσωμος φορ μεταπήδησε στην ιταλική Άσκολι  για τα επόμενα δύο χρόνια, τη φανέλα της οποίας φορούν δύο ακόμη γνωστοί Έλληνες παίκτες ο Τάσος Αυλωνίτης και ο Χρήστος Δώνης.

Ατρόμητη και η Λέρος!

Αυξάνεται και πληθύνεται το δίκτυο σχολών Ατρόμητου που ενισχύει την επικρατούσα άποψη για το υψηλό επίπεδο της ακαδημίας του αλλά και της εμπιστοσύνης που δείχνει στους Έλληνες παίκτες. Προσφάτως ανακοινώθηκε λοιπόν η συνεργασία με μια ακριτική ακαδημία και συγκεκριμένα με την ΑΕ Λέρου τη μοναδική ομάδα του νησιού. Στη Λέρο να σας πω περνά τους μισούς μήνες του χρόνου ένας παλιός παίκτης του Ατρόμητου στη δεκαετία του 70 ο Γιώργος Πλεξίδας.

«Έφυγε» ο Σάμι!

Πόσο κρίμα!. Σε ηλικία 49 ετών έφυγε πριν από λίγες μέρες από τη ζωή ο Χρήστος Σαμίογλου ο οποίος αγωνίστηκε τις περασμένες δεκαετίες στον Άγιο Ιερόθεο. «Έφυγε» ένας καλός φίλος, κολλητός, πολεμιστής και παλικάρι της παλιάς σχολής του Άγιου Ιερόθεου. Καλό Ταξίδι Σάμι» έγραψε στην προσωπική του σελίδα στο Fb το ιστορικό διοικητικό στέλεχος του «Άγιου» Κώστας Μπότσιος.

 

 «Ντόμινο» στο Γυναικείο!

Από μια ομάδα στις τρεις εθνικές κατηγορίες του γυναικείου ποδοσφαίρου θα έχει φέτος το Περιστέρι έπειτα από το ντόμινο που προκάλεσε η  απόφαση του Ερασιτέχνη Ατρόμητου  να διαχειριστεί το τμήμα που μετέχει στην Α’ Εθνική. Στη Β’ Εθνική θα αγωνιστούν οι Νέες Ατρόμητου που αποτελούνται από τις παίκτριες της περσινής γυναικείας ομάδας της Α’ Εθνικής και στη Γ’  Εθνική θα πάρουν μέρος  οι «Γυναίκες Περιστερίου» που ιδρύθηκαν φέτος και που θα αποτελούνται από τις αθλήτριες που έπαιξαν πέρσι στις Νέες Ατρόμητου. Τόσο τις Νέες Ατρόμητου όσο και τις Γυναίκες Περιστερίου «τρέχει» το δίδυμο Τράγου – Μουζάκη.

«Πέφτει» ξεκατίνιασμα!

Πολύ ξεκατίνιασμα πέφτει στα social media μεταξύ παραγόντων της Κηπούπολης, μια εικόνα που ακυρώνει την πολύ καλή προσπάθεια της ομάδας τα τελευταία χρόνια με αποτέλεσμα από τη Γ’ κατηγορία να επιστρέψει στα μεγάλα σαλόνια του αθηναϊκού ποδοσφαίρου.  Προσωπικές διαφορές έχουν ανασυρθεί  στην επιφάνεια κάτι που δεν θα βγει σε καλό για την περιστεριώτικη ομάδα. Γι’ αυτό η  αυτοσυγκράτηση μεταξύ των παραγόντων που όλοι τους έχουν προσφέρει άλλος λιγότερο και άλλος περισσότερο είναι κάτι παραπάνω από απαραίτητη.

Να βρει πεδίο!

Ένας original μπασκετικός ορίστηκε από το Δήμο Περιστερίου ως Εντεταλμένος Σύμβουλος, για την εποπτεία και το συντονισμό δράσεων που αφορούν θέματα καλαθοσφαίρισης στη πόλη μας. Πρόκειται για τον δημοτικό σύμβουλο Τζίμη Κουστένη που έχει επιδείξει σημαντική διαδρομή κυρίως  ως προπονητής. Το θέμα είναι να βρει πεδίο δράσης και να προσφέρει σε ένα χώρο που γνωρίζει σαν κάλπικη δεκάρα.

Πήρε… διαβατήριο!

Τις καλές ευκαιρίες πρέπει να τις αρπάζεις από τα μαλλιά και με την περίπτωση του Γιάννη Οικονομίδη, ο Ατρόμητος θέλει αυτό να πετύχει. Ο 22χρονος κεντρικός χαφ έμεινε ελεύθερος μετά την …ελεύθερη πτώση του Πανιώνιου στη Γ’ Εθνική και βρέθηκε από τη μια στιγμή στην άλλη στο Περιστέρι υπογράφοντας συμβόλαιο μέχρι το 2023. Τα δύο προηγούμενα χρόνια έκανε 57 συμμετοχές στη Super League και ξεχώρισε ιδιαίτερα γι’ αυτό και πήρε το διαβατήριο για το επόμενο και μεγαλύτερο βήμα στην καριέρα του.

Πρέσινγκ από Μπέβερεν!

Ασφυκτικό πρέσινγκ από τη Μπέβερεν δέχθηκε τις προηγούμενες μέρες ο Ατρόμητος για τον Δημήτρη Γούτα. Η βελγική ομάδα κατέθεσε δύο διαφορετικές επίσημες προτάσεις η πρώτη 200 χιλιάδων ευρώ και η δεύτερη 300 χιλιάδων ευρώ αλλά και στις δύο περιπτώσεις εισέπραξε αρνητική απάντηση. Σκοπός της διοίκησης  στην συγκεκριμένη περίπτωση δεν ήταν η αποδυνάμωση της ομάδας όταν μάλιστα έχουν ξεκινήσει οι επίσημες υποχρεώσεις. Κι επειδή είδαμε πολλά με τα στόπερ της Εθνικής γιατί ο Φαν Σιπ δεν κοίταξε καθόλου προς Περιστέρι μεριά;

Προσοχή και προφυλάξεις!

Να μην κρυβόμαστε πίσω από το δάκτυλο μας όσες συστάσεις και αν γίνονται από τους αρμόδιους φορείς για τον covid19, η κατάσταση δεν μπορεί να ελεγχθεί και ειδικά στα πρωταθλήματα της ΕΠΣΑ. Υπάρχουν παιχνίδια που διεξάγονται λες και οι πόρτες είναι ανοικτές. Και εισιτήρια κόβονται μερικές φορές αλλά εδώ είμαι ξεκάθαρα με τις ομάδες που αν δεν κόψουν έστω και λίγα εισιτήρια δεν θα μπορούν να βγάλουν τα έξοδα του αγώνα (διαιτητές, γιατρό, παρατηρητή). Απλά προσοχή και προφυλάξεις παιδιά!

 

Τσαλίκης και Big Brother!

Ομολογώ ότι αυτό το τηλεσκουπίδι που λέγεται Big Brother δεν το έχω παρακολουθήσει και δεν μπορώ να το παρακολουθήσω. Έχει μεγάλη τηλεθέαση και από την στιγμή που το βλέπει ο κόσμος θα κάνω πάσο. Διάβασα ωστόσο στα social media ότι στο συγκεκριμένο τηλεσκουπίδι, σωστή ή λάθος είναι η άποψη μου, πήρε μέρος ο Γιώργος Τσαλίκης και αυτό με χάλασε. Δεν έχει προφανώς να κάνει με τον καλλιτέχνη Τσαλίκη αλλά με τον αυτοδιοικητικό Τσαλίκη.

Σε…αντιπολιτιστικό!

Nα ξεκαθαρίσω ότι με τον Τσαλίκη ως καλλιτέχνη αλλά και ως άνθρωπο δεν έχω απολύτως τίποτα. Αντιθέτως μου είναι πολύ συμπαθής γιατί εκπέμπει θετική αύρα κι επιπλέον είναι συνυφασμένος με ωραία γλέντια στο Romeo που έγραψαν ιστορία. Το θέμα έχει καθαρά να κάνει με τον αυτοδιοικητικό Τσαλίκη, με τον αντιδήμαρχο Περιστερίου Τσαλίκη αρμόδιο για θέματα πολιτισμού. Όταν λοιπόν ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού της πόλης μου πηγαίνει σε ένα…αντιπολιτιστικό τηλεοπτικό συναπάντημα εκεί ξεκάθαρα θα διαφωνήσω.

Πιο προσεκτικός!

Ο Γιώργος Τσαλίκης άποψη μου είναι είναι ότι πρέπει να είναι προσεκτικός στις επιλογές του γιατί θέλοντας και μη εκπροσωπεί το  Περιστέρι και τους πέντε χιλιάδες ψηφοφόρους του. Ναι, η παρουσία του είναι διαφήμιση για τη πόλη όμως στην προκειμένη περίπτωση κινδυνεύουμε να φθάσουμε στο απέναντι άκρο. Και θέλω να πιστεύω ότι ο δήμαρχος μας ο Ανδρέας Παχατουρίδης θα φροντίσει να μην επαναληφθούν τέτοια λάθη, γιατί λάθος ήταν, όχι από τον Τσαλίκη αλλά και τον κάθε…Τσαλίκη. Να μην χάσουμε και τη μπάλα που ξέρουμε για να μιλήσω ποδοσφαιρικά.

Ο περιστεριάρχης

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Μ. Βαρβιτσιώτης: Ενωμένοι θα πετύχουμε! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας