Εκτύπωση αυτής της σελίδας

«Ενθαρρυντικά τα μηνύματα»

Κατηγορία Ήφαιστος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Αναμφίβολα μια από τις ομάδες που έχει κερδίσει τις εντυπώσεις στο φετινό πρωτάθλημα είναι ο Ηφαιστος Περιστερίου.

Αυτό είναι αποτέλεσμα της σπουδαίας δουλειάς που γίνεται από τον τεχνικό της ομάδας Λευτέρη Αλεξάκη και τους συνεργάτες του.

Ο Λευτέρης Αλεξάκης μίλησε στο Plekto.gr

Κόουτς καλημέρα. Δύσκολες μέρες…

Καλημέρα. Πολύ δύσκολες, αφού είναι μια νεκρή περίοδος, ειδικά για εμάς που το ποδόσφαιρο είναι η ζωή μας, και αντί να είμαστε στα γήπεδα, παραμένουμε έγκλειστοι…

Πως το αντιμετωπίζετε?

Μαζί με τους συνεργάτες μου δώσαμε ένα πρόγραμμα στους ποδοσφαιριστές μας, έτσι ώστε όταν επιστρέψουμε να είμαστε όσο το δυνατόν πιό έτοιμοι. Ευχόμαστε η επιστροφή να γίνει όσο το δυνατόν πιό σύντομα, και θέλω να εκφράσω μια απορία…Γιατί, αφού επιτρέπεται η ατομική άθληση, δεν επιτρέπεται να γυμνάζονται οι ποδοσφαιριστές, τηρώντας τις απαραίτητες προφυλάξεις? Σε ανοιχτό χώρο γίνεται η προπόνηση..Δεν ξέρω αν και από ποιόν μπορώ να πάρω απάντηση..

Πως βλέπεις την ομάδα?

Τα μηνύματα που μας έχει δώσει η ομάδα είναι πολύ ενθαρρυντικά. Είμαστε μια εντελώς νέα ομάδα. Ξεκινήσαμε αρχές Αυγούστου με συμπληρωμένο μόλις το μισό ρόστερ, με τους υπόλοιπους παίχτες να μπαίνουν σιγά σιγά στην ομάδα. Παρόλα αυτά η προσαρμογή έγινε πολύ πιο γρήγορα από ότι και εμείς περιμέναμε, και έτσι φτάσαμε στο πολύ καλό επίπεδο που είμαστε τώρα. Θεωρώ πως αυτό είναι δείγμα της πολύ καλής δουλειάς που γίνεται.

Τι να περιμένουμε στη συνέχεια από τον Ηφαιστο και ποιοί είναι οι στόχοι?

Θέλουμε να βελτιωνόμαστε συνέχεια, αλλά αυτό δεν εξαρτάται αποκλειστικά από εμάς, αφού θα πρέπει να μας επιτρέψουν να μπούμε στο γήπεδο…Θέλουμε να παραμείνουμε στα ψηλά τις βαθμολογίας, και αυτό θα το επιτύχουμε μέσα από τη δουλειά.

Δυο λόγια για τους συνεργάτες σου…

Με τον Τάκη τον Τριανταφύλλου και τον Δημήτρη τον Μαυρίκο έχουμε φτιάξει μια εξαιρετική ομάδα, Ο Τάκης είναι ένας άνθρωπος με απίστευτη όρεξη και μεράκι για τη δουλειά του, την εκγύμναση των ποδοσφαιριστών. Είμαστε σε καθημερινή συνεργασία για πολλές ώρες, και οφείλω να ομολογήσω πως για πρώτη φορά στα 28 χρόνια που είμαι στην προπονητική συναντώ τέτοιον συνεργάτη με τόσο πάθος για τη δουλειά του..

Για τον Δημήτρη τι να πώ..Είναι ένας άνθρωπος με εμπειρία και γνώσεις που ελάχιστοι διαθέτοπυν στο χώρο. Εχει πλούσιες παραστάσεις, και είναι ιδανικός στο να μεταδώσει τις γνώσεις του. Είναι προσωπική μου επιλογή, και είναι σημαντική η συμβολή και στα τμήματα υποδομών της ομάδας..