Εκτύπωση αυτής της σελίδας

«Ο Αργύρης δεν θα μπορούσε να λείπει από τα 50 χρόνια»!

Κατηγορία ΓΣ Περιστερίου
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)

Τη θέση του για την επιστροφή του Αργύρη Πεδουλάκη στην τεχνική ηγεσία διατύπωσε σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ο team manager του ΓΣΠ Γιώργος Πανταζόπουλος.

Χαρακτηριστικά έγραψε τα εξής: «Καταλαβαίνω την οποία πικρία ή τον οποίο θυμό εχει δημιουργήσει η επιστροφή του Αργύρη σε ένα κομμάτι κόσμου....αλλά κάποια πράγματα που γράφονται ή λέγονται είναι εκτός της δικής μου οπτικής. Μου είναι δύσκολο έως αδύνατο να χωνέψω ότι έρχεται πίσω ένας δικός μας άνθρωπος που και το Περιστέρι του εχει δώσει παρα πολλά αλλα ταυτόχρονα εχει δώσει τουλάχιστον αλλα τόσα με πολλές προσωπικές θυσιες και μάλιστα σε δύσκολες εποχές για την ομαδα και ολα σχεδον ξεχνιούνται με τη μια.

Και πραγματικά νιώθω πολύ άβολα όταν βάζω το γύρισε μαζί μας και μέσα σε αυτό ειμαι και εγω μέσα....καθώς ούτε το 1 τις 100 δε έχω δώσει στην ομάδα σε σχέση με αυτά που έχουν προσφέρει ο Αργύρης και ο Φίλιππος ολα αυτά τα 50 χρονια.

Τελειώνοντας το Περιστέρι είναι οικογενεια και θα μείνει έτσι και όλοι μαζί θα γιορτάσουμε τα 50στα γενέθλια του συλλόγου μας και πιστέψτε με ο Αργύρης δε θα μπορούσε ούτε έπρεπε να λείπει από ολα αυτά που θα ακολουθήσουν. Λοιπόν το όλοι μαζί πρέπει να γίνει η σημαία μας από εδώ και στο εξής. Ελπίζω η αγάπη για την ομαδα να είναι το μόνο συναίσθημα που θα επικρατεί το επόμενο διάστημα και για πάντα»