Τελευταία ενημέρωση 05:07, 19 Απρ 2024

Για πρώτη φορά αντιμέτωπος με Μεσολόγγι!

Κατηγορία ΓΣ Περιστερίου
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Για πρώτη φορά στην ιστορία του ο ΓΣ Περιστερίου θα αντιμετωπίσει αύριο το Μεσολόγγι καθώς οι δύο ομάδες ουδέποτε συναντήθηκαν ακόμη και στη Β' Εθνική ή στην Α2 πόσο μάλλον στη μεγάλη κατηγορία. Το Μεσολόγγι μπήκε με φόρα στη Basket League και οι τρεις νίκες του στις ισάριθμες πρώτες αγωνιστικές το επιβεβαιώνουν. Μετά τις επιτυχίες του επί του Άρη εντός, του Κολοσσούs εκτός και του Ιωνικού εντός όμως, η ομάδα της Αιτωλοακαρνανίας έρχεται αύριο (15/11, 17:00) στην έδρα του Περιστερίου που μετά το αρχικό 2/2, ηττήθηκε στο ντέρμπι της προηγούμενης αγωνιστικής με την ΑΕΚ ενώ προέρχεται και από την αλλαγή στην τεχνική ηγεσία.

Τους ενώνει ο Αγραβάνης

Ο αυριανός αγώνας όμως θα έχει ένα κεντρικό πρόσωπο και αυτό θα είναι ο Γιάννης Αγραβάνης. Ο διεθνής φόργουορντ που είναι ένας από τους πρωταγωνιστές του Μεσολογγίου Baxi στην εκκίνηση του Πρωταθλήματος, πέρασε την προηγούμενη διετία στο Περιστέρι. Στη διάρκεια της έγινε ο 32ος παίκτης που έφτασε τις 50 συμμετοχές με τα «κυανοκίτρινα» στα χρόνια της Stoiximan Basket League.


ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ

*Δύο πόντοι θα είναι αρκετοί για τον Παναγιώτη Βασιλόπουλο, για να γίνει ο 46ος στην ιστορία του επαγγελματικού Πρωταθλήματος που θα φτάσει τους 2.500.
*«200άρης» σε δύο στατιστικές κατηγορίες στη  Basket League, μπορεί να γίνει ο Στίβεν Γκρέι. Χρειάζεται τρία αμυντικά ριμπάουντ και τρεις ασίστ για να τα καταφέρει.
*Το 35% των ασίστ του Περιστερίου στις τρεις πρώτες αγωνιστικές, έφυγε από τα χέρια του Αμπντούλ Γκάντι. Είχε 14 από τις 40.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Αθηναίου: «Αλλαγή σελίδας με το νέο προπονητή» »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας