Τελευταία ενημέρωση 09:56, 18 Απρ 2024
Κατηγορία ΑΟ Περιστερίου
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

 Αν και στο ξεκίνημα της περιόδου δεν το περίμενε κανείς, ο ΑΟ Περιστερίου κατάφερε μετά από 7 αγωνιστικές να  παραμένει αήττητος και να βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας του 2ου ομίλου της Α’ ΕΠΣΑ, παίζοντας μάλιστα και πολύ καλό ποδόσφαιρο.
 

Ενας από τους βασικούς συντελεστές αυτής της πορείας είναι και ο Πάρης Κλωνάρης. Ο έμπειρος αμυντικός μέσος μίλησε στο Plekto.gr:

<< Έχουμε κάνει ένα πολύ δυνατό ξεκίνημα και είμαστε αήττητοι ακόμα. Και πιστεύω πως αν είχαμε λίγη συγκέντρωση  και τύχη θα μπορούσαμε να έχουμε το απόλυτο μέχρι τώρα. Στον ΑΟ Περιστερίου είμαστε όλοι μια παρέα, και αυτό είναι το παν για να πάει μια ομάδα ψηλά. Στις προπονήσεις γίνεται μεγάλη προσπάθεια από τεχνικό τιμ και ποδοσφαιριστές για να μπορούμε να έχουμε αυτό το πρόσωπο.

Μερικοί λένε ότι δεν έχουμε παίξει ακόμα τα θεωρητικά μεγάλα ματς, τα λεγόμενα ντέρμπι. Αποψη μου όμως είναι πως στην κορυφή σε κρατάνε τα λεγόμενα βατά παιχνίδια, και τα μεγάλα σε εκτοξεύουν σε αυτήν. Το επίπεδο στο ποδόσφαιρο της Αθήνας έχει πέσει κατακόρυφα και όποιος έχει απώλειες σε αυτά έχει πρόβλημα, γιατί και τα παιχνίδια φέτος είναι λιγότερα, γεγονός που μειώνει τα περιθώρια για απώλειες.

Η διακοπή είναι κακή για όλους, αλλά ακόμα περισσότερο για εμάς που ήταν πολύ δύσκολο την δεδομένη χρονική στιγμή να μας κερδίσει κάποιος αντίπαλος. Μακάρι οι αρμόδιοι να βρουν μια λύση και να επιστρέψουμε σπίτι μας, στο γήπεδο δηλαδή…>>

Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας