Τελευταία ενημέρωση 07:02, 25 Απρ 2024

Η στήλη «Μικτή Ζώνη» στο τεύχος Οκτωβρίου!

Κατηγορία Θέματα
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Διαβάστε την στήλη «Μικτή Ζώνη» από την εφημερίδα «Αθλητικό Περιστέρι», τεύχος Οκτωβρίου.

Από τις ακαδημίες στο GNTM!

Την τύχη του ως μοντέλο θέλει να δοκιμάσει ο Ορέστη Ασλάνη πρώην παίκτης των τμημάτων της Ακαδημίας του Ατρόμητου που αγωνίστηκε μέχρι την Κ19 προερχόμενος από τη Μύκονο. Ο αλβανικής καταγωγής Ορέστης έλαβε μέρος στο GNTM και απέσπασε τα κολακευτικά σχόλια των κριτών μάλιστα η Βίκη Καγιά μόλις τον είδε εκτόξευσε ένα «ουάου»! Πανηγυρικά πέρασε στη δεύτερη φάση αλλά για να σας πούμε την πάσα αλήθεια δεν παρακολουθούμε το παιχνίδι και ως εκ τούτου δεν γνωρίζουμε ποια είναι η συνέχεια. Η συμμετοχή του αρκεί.

Τον «τσίμπησε» από  Μπάμπεργκ!

Μια μεταγραφή με συγκεκριμένο χρονικό όριο (μόλις δύο μήνες) που σημαίνει ότι κάποιον σκοπό εξυπηρετεί,  πραγματοποίησε ο ΓΣ Περιστερίου. Πρόκειται για τον Αμερικανό φόργουορντ που ήρθε στην Ελλάδα την Κυριακή 11 Οκτωβρίου για να τεθεί στην διάθεση του Νίκου Παπανικολόπουλου. Ο Τρε Μακλέιν  που γεννήθηκε στις 19 Οκτωβρίου 1993 αγωνίστηκε την περυσινή σεζόν στην Μπάμπεργκ από την οποία και τον «τσίμπησε» καθώς η γερμανική ομάδα βρέθηκε στο δρόμο του Περιστερίου στο Basketball Champions League.

 Ο Γκάλο πάτερ φαμίλιας

Τετραμελής οικογένεια έχει δημιουργήσει ο Ροντρίγκο Γκάλο (κεντρική φωτό)μια από τις μεταγραφές «λίρα εκατό» που έχει πραγματοποιήσει ο Ατρόμητος. Ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής απολαμβάνει τη ζωή του στην Ελλάδα μαζί με τη γυναίκα του και τα δύο παιδάκια του ένα γιο και μια κόρη. Ο δε γιος του αν κρίνουμε μάλιστα από την οικογενειακή φωτογραφία είναι copy paste του μπαμπά και εκείνο που μένει να δούμε είναι αν θα ακολουθήσει και τα χνάρια του στο χώρο του ποδοσφαίρου.

Ο…ατρόμητος ποδηλάτης!

Aπό τα μέσα της δεκαετίας του ’60 ήτοι για 55 περίπου χρόνια παραμένει ένας πιστός Ατρόμητος. Και όχι μόνο…. Για τις μετακινήσεις του με το ποδήλατο τις περισσότερες φορές αυτός ο πιστός Ατρόμητος,  ο Κώστας με τη μακριά αφάνα κυκλοφορεί με τη φανέλα της ομάδας και την σημαία της κρεμασμένη σε εμφανές σημείο. Στις περισσότερες εκδηλώσεις πηγαίνει έτσι όπως τον βλέπετε στη φωτογραφία και είναι πολύ αγαπητός στις τάξεις των οργανωμένων φιλάθλους στους οποίους αφηγείται πολλές ιστορίες από το όμορφο παρελθόν του Ατρόμητου.

Βραβείο σε περιστεριώτικα χέρια!

Ο Περιστεριώτης και ένθερμος φίλαθλος του Ατρόμητου Χρήστος Καρτέρης κατέκτησε  το Βραβείο Ντοκιμαντέρ στο 43ο Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας, με την ταινία «Τεό, ο γείτονάς μου». Το φεστιβάλ διεξάχθηκε στην πόλη της Δράμας στις 20-26 Σεπτεμβρίου. Η ταινία είναι ντοκιμαντέρ παρατήρησης, πορτραίτο για έναν ιδιαίτερο φίλο και γείτονα από τον οποίο και εμπνεύστηκε το δημιούργημά του. Είναι ο «Τεό» που μένει δίπλα του, που απολαμβάνει την απομόνωση κι επιλέγει να ζει στο δικό του, ξεχωριστό ρυθμό έχοντας ως όνειρο  να βρει έναν ίδιο άνθρωπο. Του αξίζουν πολλά συγχαρητήρια!

Τιμώντας Ράμφο και Τσιμάγκα!

Ατρόμητος από κούνια καθώς είναι ο Βασίλης Κεχαγιάς έχει δημιουργήσει όλα αυτά τα χρόνια ένα πλούσιο αρχείο για την αγαπημένη του ομάδα, την οποία υπηρετεί με την ιδιότητα του υπεύθυνου ιματισμού στα τμήματα της ακαδημίας. Σε αυτό το αρχείο πρόσθεσε λοιπόν και τις δύο φανέλες που κρατάει στα χέρια του τιμώντας έτσι  τη μνήμη δύο  ποδοσφαιριστών που για διαφορετικούς λόγους έχουν αφήσει ιστορία. Τον κορυφαίο όλων των εποχών Άγγελο Ράμφο και τον αδικοχαμένο στο γήπεδο Ελευσίνας Μουκάντι Τσιμάγκα.

Β’ αντιπρόεδρος ο ιατρός Σπηλιώτης!

Ένας σπουδαίος επιστήμονας με πολύπλευρη δράση και προσφορά ανέλαβε καθήκοντα Β’ Αντιπροέδρου στη ΠΑΕ Ατρόμητος έπειτα από απόφαση του μεγαλομετόχου Γιώργου Σπανού. Πρόκειται για τον ιατρό Γιάννη Σπηλιώτη στον οποίο τον Νοέμβριο 2016 απονεμήθηκε στην Ουάσιγκτον DC ο τίτλος του εκπαιδευτή (mentor) του Ευρωπαϊκού Προγράμματος Περιτοναϊκής Καρκινωμάτωσης. Τα τελευταία χρόνια είναι Διευθυντής Κλινικής Αντιμετώπισης Περιτοναϊκής Κακοήθειας & Χειρουργικής Ογκολογίας στο Ιατρικό Διαβαλκανικό Κέντρο Θεσσαλονίκης και στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών. Οι θύμησες του από τον Ατρόμητο με πολλές μάλιστα λεπτομέρειες  είναι τη δεκαετία του ’70 όταν ήταν ακόμη φοιτητής.

Ο Κάναντι στην Κ19!

Μοναδική εμπειρία έζησαν πρόσφατα οι παίκτες του Ατρόμητου Κ19, η συντριπτική πλειοψηφία των οποίων είναι 17 ετών. Η προπόνηση τους στο «Μαζαράκη» επεφύλασσε μια ευχάριστη έκπληξη καθώς μαζί με τον προπονητή τους Γιώργο Κορακάκη παρουσιάστηκε και ο Νταμίρ Κάναντι ο οποίος τους ανέπτυξε τη φιλοσοφία που επικρατεί στην επαγγελματική ομάδα. Ήταν μια καινοτομία που εφαρμόστηκε για πρώτη φορά στον Ατρόμητο, την οποία σπάνια συναντάς στα ελληνικά γήπεδα και που σίγουρα  θα επαναληφθεί στο προσεχές μέλλον!.

Ο Δημήτρης ο γιος του Τόλη!

Το Περιστέρι τον γνώρισε μέσα από την τηλεοπτική εκπομπή για τον Ατρόμητο τα περασμένα χρόνια στην οποία έβγαινε τηλεφωνικά λέγοντας ότι είναι ο «Δημήτρης ο γιος του Τόλη». Του Τόλη του σαλπιγκτή που έχει φύγει πια από τη ζωή. Τα χρόνια πέρασαν αλλά όχι το πάθος του για τον Ατρόμητο και πλέον ο Δημήτρης Ρήγας αφού δεν μπορεί να δει την αγαπημένη του ομάδα από την κερκίδα, μετά το τέλος των αγώνων περιμένει τους παίκτες έξω από τα αποδυτήρια ή για να τους συγχαρεί ή για να τους εμψυχώσει. Ένας ακόμη ωραίος Ατρόμητος.

 

 

 

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Και να νικήσουμε τη Σλοβενία, τι γίνεται… μετά; »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας