Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ευχαριστεί την BMW Σφακιανάκης!

Κατηγορία Βόλεϊ
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Το Δ.Σ. του τμήματος βόλεϊ του Γυμναστικού Συλλόγου Πετρούπολης ευχαριστεί δημόσια, ειλικρινά και θερμά την εταιρεία BMW Σφακιανάκης για την ευγενική της χορηγία για προμήθεια αθλητικού υλικού για την κάλυψη αναγκών του συλλόγου.
Σε ανακοίνωση του ΓΣΠ αναφέρεται ότι: «Η BMW Σφακιανάκης (https://www.bmw-sfakianakis.gr/) με 2 υπερσύγχρονες μονάδες στην Αθήνα (Λ.Κηφισού 36, γέφυρα Ροσινιόλ, Περιστέρι & Λ.Κηφισίας 53, Μαρούσι) σας προσκαλεί να ζήσετε από κοντά την απόλυτη εμπειρία BMW. Οι λάτρεις της premium αυτοκίνησης θα απολαύσουν την εμπειρία test drive μοναδικών αυτοκινήτων, θα ενημερωθούν για τις τελευταίες εξελίξεις σε τεχνολογία και καινοτόμα υλικά, θα επιλέξουν εξοπλισμό και το χρηματοδοτικό πρόγραμμα που τους ταιριάζει, ενώ θα απολαμβάνουν υψηλών προδιαγραφών τεχνική εξυπηρέτηση από τους εμπειρότερους και πιστοποιημένους μηχανικούς.
Η ευγενής χειρονομία τους αποδεικνύει έμπρακτα ότι το πνεύμα κοινωνικής αλληλεγγύης εξακολουθεί να παραμένει άσβεστο και ενεργό.
Υ.Γ.: Η φωτογράφιση πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις της BMW Σφακιανάκης στο Περιστέρι πριν την επιβολή των αυστηρών υγειονομικών μέτρων για τον περιορισμό της επιδημίας του κορονοϊού».