Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ο Γούτας τους περισσότερους βαθμούς στο Fantasy

Κατηγορία Παρασκήνια
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Ο αμυντικός του Ατρομήτου, Δημήτρης Γούτας είναι ο παίκτης με τους περισσότερους βαθμούς σε αυτή την θέση στο Fantasy της Super League Interwetten.

Ο Δημήτρης Γούτας έχει συγκεντρώσει τους περισσότερους βαθμούς από όλους τους αμυντικούς που έχουν αγωνιστεί μέχρι στιγμής.

Ο αμυντικός του Ατρόμητου Αθηνών, που κοστίζει 660.000 στο #slgrfantasy, έχει συγκεντρώσει 344 βαθμούς σε 8 αγώνες του Πρωταθλήματος Super League Interwetten.

Έχει κερδίσει 80 βαθμούς από τους οκτώ αγώνες που αγωνίστηκε για περισσότερα από 59 λεπτά, 140 βαθμούς από τα δύο γκολ που έχει σημειώσει με ΟΦΗ και ΑΕΚ, 120 βαθμούς από τα τρία παιχνίδια που η ομάδα του κράτησε το μηδέν στην άμυνα, έχει χάσει 20 βαθμούς από τις δύο κίτρινες κάρτες που έχει δεχθεί ενώ έχει κερδίσει και 24 βαθμούς από τα 8 κλεψίματα που έχει στη σεζόν.

Στη 2η θέση, με τους αμυντικούς που έχουν συγκεντρώσει τους περισσότερους βαθμούς (268), είναι ο συμπαίκτης του στον Ατρόμητο Αθ. Ροντρίγκο Γκάλο ο οποίος κοστίζει 810.000.

Την πρώτη 5άδα στο #slgrfantasy συμπληρώνουν οι Φράνκο Φερράρι (Βόλος-267), Κυριάκος Κιβρακίδης (Ατρόμητος Αθ.-266) και Γιάννης Κώτσιρας (Αστέρας Τρ.-261)