Τελευταία ενημέρωση 01:05, 28 Ιαν 2021

Πολυζωγόπουλος: Μπορούσαμε να είχαμε περισσότερους βαθμούς

Κατηγορία Κηπούπολη
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Ο Ανδρέας Πολυζωγόπουλος έχει συνδέσει το όνομα του με την επιτυχημένη πορεία της Κηπούπολης τα τελευταία χρόνια.Ο ικανότατος αμυντικός, αποτελώντας έναν πραγματικό βράχο έχει βοηθήσει τους κόκκινους να πετυχαίνουν τους στόχους τους και να παρουσιάζονται ανταγωνιστικοί, κάτι το οποίο συμβάινει και φέτος.

Το soccerlive.gr επικοινώνησε με τον ικανότατο άσο όπου αναφέρθηκε σε αρκετά σημαντικά ζητήματα.

Πως κρίνεις την πορεία σας;

Πιστεύω ότι η πορεία της ομάδας θα μπορούσε να είναι πιο ικανοποιητική από θέμα βαθμολογικής άποψης.

Θεωρείς ότι θα μπορούσατε να είχατε συγκεντρώσει περισσότερους βαθμούς;

"Σίγουρα ναι γιατί σε κάποια ματς σταθήκαμε άτυχοι διότι είμασταν στην μεγαλύτερη διάρκεια τους καλύτεροι καταφέραμε να μην πάρουμε βαθμούς ή βαθμό αλλά στα τελευταία 3-4 ματς μαζί με το κύπελλο είχαμε βρει ρυθμό και είχε αρχίσει η ομάδα να αποκτά ψυχολογία και έτσι ήρθαν τα επιθυμητά αποτελέσματα". 

Που θα πρέπει να βασιστεί η Κηπούπολη για να πετύχει το στόχο της;

"Η Κηπούπολη κατά την γνώμη μου για να πετύχει τον στόχο που έχει θέσει από το καλοκαίρι θεωρώ ότι πρέπει να παραμείνει μια οικογένεια όπως ήταν μέχρι και την διακοπή ώστε μαζί με την δουλειά που γίνεται καθημερινά στις προπονήσεις από το προπονητικό τιμ να συνεχίσουμε τα θετικά αποτελέσματα".

Από την προσωπική σου απόδοση είσαι ευχαριστημένος;

"Όσον αφορά την προσωπική μου απόδοση, εγώ σαν παίχτης προσπαθώ πάντα να δίνω τον καλύτερο μου εαυτό ώστε να βοηθάω με τον τρόπο μου τους συμπαίχτες μου και η ομάδα να παίρνει τα θετικά αποτελέσματα".

Ένα μήνυμα στον κόσμο για τον κορωνοϊό

"Θα ήθελα να συστήσω να έχουμε υπομονή ώστε να το ξεπεράσουμε όλο αυτο και να επιστρέψουμε στην καθημερινότητα μας . Εύχομαι σε όλους υγεία".

 
Μπακαράς
Hatzi
Asfaleies Kalogeras
Leventis kreopoleio
neo frontistiria
ACS Περιστερίου
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας