Τελευταία ενημέρωση 00:09, 25 Απρ 2024

Ούμπιδες «Ο Μαραντόνα θα είναι αιώνιος για όλους τους Αργεντινούς»

Κατηγορία Παρασκήνια
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Σαν... βόμβα έσκασε η είδηση του θανάτου του Ντιέγκο Μαραντόνα. Ο «Θεός» του ποδοσφαίρου, έφυγε από την ζωή προδομένος από την καρδιά του στα 60 του χρόνια ρίχνοντας στο πένθος ολόκληρο τον κόσμο του ποδοσφαίρου κι όχι μόνο.

Διπλά συγκλονισμένοι είναι οι Αργεντινοί για τους οποίους ο Μαραντόνα ήταν τα πάντα. Πόσο μάλλον όσοι είχαν την τύχη από τον Θεό να τον συναντήσουν και να τον γνωρίσουν από κοντά. Μεταξύ αυτών και ο Χαβιέρ Ούμπιδες, ο αρχηγός του Ατρόμητου ο οποίος μέσα από το gazzetta.gr «αποχαιρετά» με το δικό του μήνυμα τον «Θεό» της μπάλας ενώ θυμάται την ημέρα που τον συνάντησε από κοντά.

«Την Τετάρτη πέθανε το ποδόσφαιρο! Δεν είμαστε κάποιοι για να κρίνουμε τι έκανε στην προσωπική του ζωή, με μια μπάλα ποδοσφαίρου αυτός έφερε ευτυχία σε πολλούς ανθρώπους και πάντα θα τον θυμόμαστε με αυτόν τον τρόπο! Ο Μαραντόνα θα είναι αιώνιος για κάθε έναν από τους Αργεντινούς...

Είχα την ευκαιρία να τον γνωρίσω, να τον δω από κοντά σε ένα ταξίδι που έκανα με την ομάδα μου τότε στην Αργεντινή. Μας πλησίασε και έβγαλε μια φωτογραφία ( σ.σ. η βασική φωτογραφία του κειμένου όταν ο Ούμπιδες, στα δεξιά του Μαραντόνα, αγωνιζόταν στην All Boys) με όλους μας... Στην Αργεντινή δεν μπορούν με τίποτα να πιστέψουν αυτό που έχει συμβεί. Δεν μιλάνε για τίποτα άλλο εκτός από τον Μαραντόνα. Ολόκληρη η χώρα έχει μπει σε εθνικό πένθος για τρεις μέρες», ήταν τα λόγια του συγκινημένου Χαβιέρ Ούμπιδες στο gazzetta.gr.

Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας