Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Μπότης: «Οι ομάδες κάνουν ταμείο το Μάϊο»

Κατηγορία Άμιλλα
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)

Σίγουρα στην Αμιλλα Περιστερίου αγωνίζονται ποδοσφαιριστές υψηλού βελινεκούς που είναι σε θέση όταν ''καίει' η μπάλα να κάνουν τη διαφορά.

Ένας εξ αυτών είναι και ο Γιώργος Μπότης που είχε δείξει τα διαπιστευτήρια του πριν από μερικά χρόνια στον Ήφαιστο Περιστερίου.
Η ιστοσελίδα soccerlive.gr μίλησε με τον Μπότη που έσπευσε να σχολιάσει την πορεία της ομάδας του λέγοντας: ''Η πορεία μας ειναι ανάλογη με την προσπάθεια που γίνεται από περσυ . Γίνεται καλη δουλεια παρα τις δυσκολίες που υπάρχουν. Η ομαδα ήταν ήδη καλη αλλά έγινε ακόμα καλύτερη με προσθήκες κάποιων έμπειρων παιδιών''.
Για το αν μπορεί να πρωταγωνιστήσει η ομάδα, ο Μπότης υποστήριξε: ''Θεωρω ότι μετά το τελευταίο παιχνίδι την ήττα στο ντερμπι με τον Ιπποκράτη που η ομαδα ήταν καλύτερη από τον αντίπαλο και η συνολική πορεία της ομάδας ειναι για να πρωταγωνιστήσει . Βέβαια ολα αυτα φαίνονται τον Μάιο εαν και εφοσον πραγματοποιηθεί το πρωτάθλημα που δεν το βλέπω''.
Για το αν υπάρχει κάποια στιγμή στο μυαλό του να επιστρέψει στην Α' ΕΠΣΑ, ο Μπότης δήλωσε
''Το εαν θα με δείτε στην Α' Αθήνας ειναι κατι εξαιρετικά δύσκολο αυτήν την στιγμή λόγο επαγγελματικών υποχρεώσεων αν και θα το ηθελα καποια στιγμή να ξανά γίνει''.