Τελευταία ενημέρωση 01:55, 25 Απρ 2024
Κατηγορία ΠΑΕ Ατρόμητος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Ακόμη και οι παίκτες πρέπει ήδη να το ξέχασαν ότι έπαιξαν στη Λάρισα. Ο Ατρόμητος έφυγε με το 0-0 από το Αλκαζάρ αλλά θα μπορούσε να είχε...δραπετεύσει με τους τρεις βαθμούς αν στο 77'΄ ο Μπουσούλατζιτς σημάδευε σωστά έχοντας όλη την εστία μπροστά του και δεν έστελνε τη μπάλα άουτ. Το τελικό αποτέλεσμα εν τούτοις είναι δίκαιο, έπειτα από ένα πολύ κακό παιχνίδι που δεν πρόσφερε τίποτα άλλο παρά ένα βαθμό. Και όποιος βαθμός μπαίνει στο σακούλι από εκτός έδρας παιχνίδι αποτελεί προστιθέμενη αξία, το ζητούμενο είναι να μην χάνονται βαθμοί στο Περιστέρι όπως έγινε με Βόλο, Γιάννινα και Απόλλωνα.

Το ματς

Η Λάρισα είχε τον έλεγχο και έδειχνε μια προδιάθεση να παίξει πιο επιθετικά, χωρίς βέβαια να παίρνει μεγάλα ρίσκα και να ανοίγεται ώστε να ψάξει με κάθε τρόπο το γκολ. Ο Ατρόμητος από την μεριά του, δεν έπαιρνε ρίσκα επίσης, έπαιζε σφιχτά και έψαχνε κυρίως στο πρώτο εικοσάλεπτο κάποια κόντρα-επίθεση. Ο Πλατέλλας ήταν ο πιο επικίνδυνος παίκτης της Λάρισας, δημιουργώντας δύο φάσεις που δεν είχαν αποτέλεσμα. Μετά το πέρας των πρώτων 25 λεπτών, ο Ατρόμητος άρχισε να ξεθαρρεύει, να κρατάει περισσότερο μπάλα και να ισορροπεί το ματς. Έφτιαξε την καλύτερη φάση του πρώτου μέρους δε, αλλά ο Νάγκι κράτησε... όρθια την ΑΕΛ και έβγαλε την κεφαλιά του Μανούσου στο 30ο λεπτό, που ήταν ουσιαστικά και η τελευταία φάση, αφού το σουτ του Πινακά στο 45' ήταν αδύναμο και ο Γιαννιώτης μπλόκαρε εύκολα την μπάλα.
Μια από τα ίδια και στην επανάληψη. Ο ρυθμός κακός, οι φάσεις με το... κυάλι και το θέαμα μπορεί να χαρακτηριστεί επιεικώς μέτριο. Ο Γιάννης Τάτσης που έκανε ντεμπούτο στον πάγκο της ΑΕΛ προσπάθησε να αλλάξει τη ροή του παιχνιδιού, κάτι που θέλησε να κάνει από την άλλη μεριά και ο Νταμίρ Κάναντι. Και από το 70ο λεπτό κι έπειτα, το ματς άρχισε να... ζεσταίνεται και να βλέπουμε τουλάχιστον καλές φάσεις. Στο 72' η ΑΕΛ έφτιαξε την καλύτερή της φάση στο ματς αλλά ο Ντουρμισάι δεν βρήκε στόχο με την κεφαλιά που έκανε, με τον Γούτα να... απαντάει τρία λεπτά μετά με τον ίδιο τρόπο αλλά η προσπάθειά του είχε παρόμοια κατάληξη. Στα... καπάκια, οι φιλοξενούμενοι έφτιαξαν την μεγαλύτερη φάση από όλες στο ματς και λίγο έλειψε να πάρουν προβάδισμα, αλλά ο Μπουσούλατζιτς υπό εξαιρετικές προϋποθέσεις και αμαρκάριστος μέσα από την περιοχή, δεν βρήκε τέρμα για εκατοστά στην τελευταία καλή φάση του αγώνα.

AΕΛ (Γιάννης Τάτσης): Νάγκι, Ηλιάδης, Ζίζιτς, Μιχαήλ(55? Moύζεκ), Μπέρτος, Σπαρβ(80? Γκαζάλ), Μιλοσάβλιεβιτς, Φίλιπ, Πλατέλλας, Γιουνές(62? Nτουρμισάι), Πινακάς(80? Τρούγιτς).
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Νταμίρ Κάναντι): Γιαννιώτης, Γούτας, Γκαλβάο, Κιβρακίδης, Γκάλο(89? Ρισβάνης), Χαρίσης(89? Νάτσος), Μπουσούλατζιτς, Ραμπέγιο(67? Μάτιτς), Τομάσεβιτς, Χριστοδουλόπουλος(67? Μουνίθ), Μανούσος(89? Κωτσόπουλος)

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Κάναντι: «Χρειαζόμαστε δουλειά στην επίθεση» »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας