Τελευταία ενημέρωση 02:44, 24 Απρ 2024

«Άγριο χέρι» ο Αγγελόπουλος στον Ουάρντα!

Κατηγορία Παρασκήνια
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)

«Άγριο χέρι» έβαλε ο Γιάννης Αγγελόπουλος στον Αμρ Ουάρντα αμέσως μετά το τέλος του χθεσινού αγώνα στο Περιστέρι. Ο τεχνικός διευθυντής του Ατρόμητου μπορεί να ήταν χαρούμενος με τη νίκη της ομάδας του. όμως δεν άφησε να πέσει κάτω ο προκλητικός πανηγυρισμός του Αιγύπτιου που τον ερμήνευσε ως έλλειψη σεβασμού στην πρώην ομάδα του.

Καθώς λοιπόν οι παίκτες πήγαιναν στα αποδυτήρια, ο Αγγελόπουλος πλησίασε τον Ουάρντα και υπό την παρουσία των αποσβολωμένων παικτών και παραγόντων του ΠΑΟΚ που ήξεραν πόσο λάθος είχε κάνει ο Αιγύπτιος άρχισε κυριολεκτικά τον... εξάψαλμο.

« Ήσουν απαράδεκτος... Πρέπει να ντρέπεσαι... Εμείς σου φερθήκαμε σαν παιδί μας, έλεγες ότι ο Ατρόμητος είναι οικογένεια σου...δεν είδες τον Χαρίση πόσο σεβάστηκε τον ΠΑΟΚ...λυπάμαι για σένα» και πολλά ακόμη. 

Ο Ουάρντα αφού ετεροχρονισμένα κατάλαβε το λάθος του πλησίασε τον Αγγελόπουλο στη φισούνα κλαίγοντας και του ζήτησε συγνώμη λέγοντας ότι τον είχε σαν παιδί του όταν ήταν στον Ατρόμητο. Ο Αγγελόπουλος που ούτως ή άλλως ξέρει πολύ καλά τον χαρακτήρα του Ουάρντα δέχθηκε την συγνώμη αλλά σε κάθε περίπτωση του έδωσε ένα καλό μάθημα περί σεβασμού...

 

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 08 Ιανουάριος 2021 16:23
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Ο Μπουσούλατζιτς αναμένεται αύριο στην Κύπρο »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας