Τελευταία ενημέρωση 03:26, 19 Απρ 2024

Αυτόν τον Ατρόμητο θέλουμε: Του... 0-1 και του... 1-2!

Κατηγορία Editorial
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Μπορεί να μην έβγαινε αυτή η απίστευτη ανατροπή! Μπορεί το αποτέλεσμα να ήταν διαφορετικό! Πολλά  μπορεί!

Η αντίδραση όμως των παικτών του Ατρόμητου που το 0-1 το έκαναν 1-1 και το 1-2 το μετέτρεψαν στο επικό 3-2, όπως πριν από τέσσερα χρόνια στη Τούμπα που το 3-1 του ΠΑΟΚ το έκαναν 3-4 σε ένα ακόμη απίστευτο ματς.

Από τους πιο φανατικούς μέχρι τον πιο απλό φίλαθλο, όλοι εμείς θέλουμε να βλέπουμε τον Ατρόμητο του ...0-1 και ειδικά τον Ατρόμητο του...1-2 που από το 83' μέχρι το 93' έβγαζε φλόγες και έκανε μια ανατροπή για την οποία μιλάει σήμερα όλη η Ελλάδα.

Το πάθος, η δίψα, η διάθεση να μην παρατήσουν το παιχνίδι, είναι τα στοιχεία που πρέπει ο Ατρόμητος να κρατήσει για τα επόμενα παιχνίδια. Αυτή η...αγριάδα στα μάτια και η τόλμη στα πόδια...που δεν είχε η ομάδα σε άλλα παιχνίδια και το πλήρωσε ακριβά. Ίσως και να είχε δίκιο ο Μανούσος που είπε πρόσφατα ότι τα μεγάλα παιχνίδια τα βλέπουμε αλλιώς...Σημασία έχει όλα τα ματς να τα βλέπουν το ίδιο, γιατί άμα το δουν το ίδιο δεν θα χαθούν άλλοι βαθμοί και θα επιτευχθεί ο στόχος της εξάδας.

Ενδεχομένως σε άλλα παιχνίδια υπό τις ίδιες δύσκολες συνθήκες να μην βγει το αποτέλεσμα. Αν όμως ο Ατρόμητος δείξει πάλι το ίδιο χαρακτήρα εμείς θα είμαστε ευχαριστημένοι από τους παίκτες και οι παίκτες από τους εαυτούς τους. Τόσο απλά!

 

 

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 08 Ιανουάριος 2021 16:50
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας