Τελευταία ενημέρωση 23:34, 18 Απρ 2024

Μια δύσκολη χρονιά δύσκολα συνεχίζεται!

Κατηγορία ΠΑΕ Ατρόμητος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Τα σκαμπανεβάσματα, τα πάνω - κάτω σε μια δύσκολη χρονιά συνεχίζονται για τον Ατρόμητο. Τρεις μέρες μετά την μεγάλη νίκη επί του ΠΑΟΚ, δεν μπόρεσε να κερδίσει τον ΟΦΗ κι έμεινε στο 0-0 μέσα στο Περιστέρι αν και έπαιξε με παίκτη παραπάνω περισσότερη από μισή ώρα. Το παράδοξο είναι ωστόσο άλλο: Με  τους 11 παίκτες του αντιπάλου του ήταν περισσότερο δημιουργικός αλλά μόλις έμεινε με 10 βραχυκύκλωσε εντελώς.

                                                                         Το ματς

Ο ρυθμός ήταν υψηλός εξαρχής, με τις δύο ομάδες να δημιουργούν προϋποθέσεις για κάτι καλό αλλά να υστερούν στην τελική προσπάθεια. Το ματς... άναψε από το 25΄και μετά, με τον Μανούσο να βγαίνει μόνος του με τον Βάτερμαν αλλά να πλασάρει άουτ στο 29’. Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα, ο ΟΦΗ βγήκε μπροστά και άνοιξε το σκορ με τον Γρίβα, όμως το γκολ ακυρώθηκε για οφσάιντ.

Στο 32’, ο Μουνίθ απέτυχε να σκοράρει από πλεονεκτική θέση, στέλνοντας τη μπάλα πάνω στον Βάτερμαν, ενώ τρία λεπτά αργότερα, ο Αγκάγιεφ είδε να ακυρώνεται γκολ του για χέρι.

Οι δύο τελευταίες φάσεις του πρώτου ημιχρόνου ανήκαν στους Κρητικούς, με τον Ουές να ηττάται από τον Μανδά σε τετ α τετ στο 42’ και τον Διαμαντή να έχει κεφαλιά στο δοκάρι στις καθυστερήσεις.
Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε άσχημα για τους Κρητικούς, καθώς ο Μιγκέλ Μεγιάδο αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 52’ για φάουλ στον Αγκάγιεφ, με τους Περιστεριώτες να αποκτούν αριθμητικό πλεονέκτημα και να κερδίζουν μέτρα στον αγωνιστικό χώρο. Ο Μουνίθ αποτελούσε μόνιμη εστία κινδύνου για την εστία του ΟΦΗ όμως ο Βάτερμαν ήταν σταθερός και αντιδρούσε σωστά όταν χρειαζόταν. Όσο περνούσε η ώρα, οι Κρητικοί κατάφερναν να κλείσουν όλο και περισσότερο τους χώρους προς την εστία τους, με τον Ατρόμητο να δυσκολεύεται να δημιουργήσει φάσεις.

Μάλιστα, ο ΟΦΗ παραλίγο να πετύχει τη... μεγάλη απόδραση στην τελευταία φάση του αγώνα, με τον Νέιρα να σουτάρει άψυχα από κοντά και τον Μανδά να μαζεύει.

Ατρόμητος (Νταμίρ Κάναντι): Μανδάς, Γκαλβάο, Γούτας, Γκάλο, Τομάσεβιτς (77’ Μάτιτς), Νταβιώτης (63’ Κιβρακίδης), Νάτσος (77’ Κωτσόπουλος), Χαρίσης (77’ Σάλομον), Μουνίθ, Αγκάγιεφ (63’ Χριστοδουλόπουλος), Μανούσος.

ΟΦΗ (Γιώργος Σίμος): Βάτερμαν – Βάις, Βαφέας, Διαμαντής, Σελίμοβιτς (46’ Βούρος), Λυμπεράκης (70’ Κοροβέσης), Μεγιάδο, Νέιρα, Στάρτζεον (84’ Τσιλιανίδης), Μπαλογιάννης (46’ Στάικος), Γρίβας (70’ Σαρντινέρο).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Γκαλβάο: «Μας έλειψε μόνο το γκολ» »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας