Τελευταία ενημέρωση 09:14, 20 Απρ 2024

Το μεγαλύτερο «χειρουργείο» επί εποχής Var

Κατηγορία ΠΑΕ Ατρόμητος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Το μεγαλύτερο  διαιτητικό «χειρουργείο» επί εποχής Var πραγματοποιήθηκε χθες στο Περιστέρι από τον διαιτητή Τσαγκαράκη και τον varιστα Παπαπέτρου στον αγώνα του Ατρόμητου με τον Ολυμπιακό.

Μπορεί οι γηπεδούχοι να μην απείλησαν καθόλου τους αντιπάλους τους, μπορεί οι πρωταθλητές να ήταν η καλύτερη ομάδα μέσα στο γήπεδο, όμως αν δεν υπήρχαν οι διαιτητικές αλλοιώσεις το αποτέλεσμα του αγώνα ίσως και να ήταν διαφορετικό από τη νίκη του Ολυμπιακού με 1-0.

Στο 0-0 δεν δόθηκε πέναλτι σε χέρι του Σεμέδο, στο γκολ του Ολυμπιακού προηγήθηκε φάουλ του Μπρούμα πάνω στον Στρούγγη, στο 0-1 δεν αποβλήθηκε ο Μπα που κλώτσησε εκτός φάσης τον Μάτιτς και ελέγχεται η κίτρινη στο εγκληματικό τάκλιν του Μπουχαλάκη πάνω στον Χαρίση. Το αποκορύφωνα της διαιτητικής αλλοφροσύνης ήταν το επιθετικό φάουλ που σφυρίχτηκε πάνω στον Νταβιώτη κι ενώ έμπαινε μόνος του στην εστία του Σα. Απίστευτα πράγματα.

To ματς
Συνηθίζεται να είναι αρκετά σφιχτά τα παιχνίδια ανάμεσα στις δύο ομάδες και αυτό συνέβη και αυτήν τη φορά. Παρότι, είχε ροή και ρυθμό το παιχνίδι. Οι φάσεις, ωστόσο, ήταν λίγες στο πρώτο μέρος. Ο Ολυμπιακός ήταν πιο επικίνδυνος από τον Ατρόμητο, δίχως να έχει τις πολλές καλές στιγμές, αλλά οι περισσότερες από όσες έφτιαξε ήταν καλές. Την ώρα που οι γηπεδούχοι ήταν αρκετά… φειδωλοί, προσπαθώντας να δημιουργήσουν προβλήματα κατά βάση μέσω στατικών φάσεων, εκμεταλλευόμενοι τους παίκτες που είναι δυνατοί σε αυτόν τον τομέα. 

Σχεδόν μέχρι το τέταρτο, οι Πειραιώτες είχαν δύο φάσεις μέσω των οποίων θα μπορούσε κάλλιστα να γίνει το 0-1. Τη σκαστή κεφαλιά του Ελ Αραμπί (7’) στη σέντρα του Ρέαμπτσιουκ, που έβγαλε ενστικτωδώς ο Μανδάς, κάνοντας μεγάλη επέμβαση, ενώ στο 16’ πήρε μόνο κόρνερ η ομάδα του Μαρτίνς. Αφού στο γύρισμα του Μαροκινού, ο Μπουχαλάκης δεν κατάφερε να εκτελέσει και ζήτησε πέναλτι για μαρκάρισμα του Γούτα. Το παιχνίδι δεν είχε ουσία στη συνέχεια, μέχρι να γίνει το 0-1. Όταν ο Μπουχαλάκης έκανε ωραία μακρινή μπαλιά και σε διεκδικούμενη φάση, ο Μπρούμα έβαλε το πόδι του, προ του Στρούγγη και του Μανδά, αλλά και τα χέρια του στην πλάτη του στόπερ των γηπεδούχων.

Ακόμη καλύτερος ήταν ο Ολυμπιακός στο δεύτερο μέρος, το οποίο συνήθως ήταν συνήθως το καλύτερό του. Είχε τον μονόλογο επιθετικά και αρκετές ευκαιρίες για να «καθαρίσει» το παιχνίδι νωρίς. Ειδικά, στο δεύτερο μισό, πίεσε πολύ, έφταιξε αρκετές καλές ευκαιρίες, αλλά εν αντιθέσει με ό,τι συμβαίνει συνήθως, του έλειψε η αποτελεσματικότητα σε αυτό το διάστημα.

 

Αφού ο Καμαρά καθυστέρησε και κλώτσησε σημαντική ευκαιρία στο 55’ και ο Ελ Αραμπί δεν έφτασε στην μπάλα στο 70’ και αυτή πέρασε λίγο έξω στην κεφαλιά του Μπουχαλάκη, ενώ ο Μανδάς στάθηκε στο ύψος του στο 75’ σε ωραίο σουτ του Φορτούνη. Στο 82’, ο Ελ Αραμπί έχασε ευκαιρία μετά από γύρισμα του Ραντζέλοβιτς, αλλά μετά από διπλή κόντρα στην προβολή του, η μπάλα έφυγε έξω. Ο Ατρόμητος έδειξε ότι ήθελε στο τέλος, αλλά δεν μπορούσε να βρει τρόπο προς την αντίπαλη εστία και ουσιαστικά δεν απείλησε.

Ατρόμητος (Νταμίρ Κάναντι): Μανδάς, Γούτας, Στρούγγης, Κιβρακίδης, Νάτσος (72' Νταβιώτης), Σάλομον (61' Ούμπιδες), Γκάλο, Χαρίσης, Ραμπέλο (61' Μουνίθ), Χριστοδουλόπουλος (61' Μανούσος), Μάτιτς (78' Αγκάγιεφ)

Ολυμπιακός (Πέδρο Μαρτίνς): Σα, Σεμέδο, Μπα (64' Σισέ), Ρέαμπτσιουκ, Ανδρούτσος, Εμβιλά, Καμαρά (90' Χολέμπας), Μπουχαλάκης, Βαλμπουενά (64' Φορτούνης), Μπρούμα (79' Ραντζέλοβιτς), Ελ Αραμπί (90' Πέπε)

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 25 Ιανουάριος 2021 17:47
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας