Τελευταία ενημέρωση 05:21, 20 Απρ 2024

'' Τελικός των τελικών'' με Πανιώνιο!

Κατηγορία ΠΑΕ Ατρόμητος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

''Τελικός των τελικών ''χαρακτηρίζεται ο αγώνας που έρχεται για τον Ατρόμητο στο Περιστέρι με τον Πανιώνιο.

Η ομάδα του Νιόπλια δεν έχει περιθώρια για στραβοπάτημα και η νίκη πρέπει να έρθει πάση θυσία και ο Ατρόμητος πρέπει απο το πρώτο λεπτό κιόλας να πάρει τα ηνία του αγώνα.

Η βαθμολογία αυτή την στιγμή είναι κατά του Ατρόμητου που θέλει γκέλα του ΠΑΣ για να καταφέρει να μπει στην τελική πεντάδα.

Κανείς δεν περίμενε μετά τις νίκες με Ολυμπιακό,ΠΑΟΚ,ΠΑΟ και Αστέρα Τρίπολης ότι ο Ατρόμητος θα πάλευε για την πεντάδα,αλλά τώρα πρέπει να πάρει με σοβαρότητα 2 ακόμα μεγάλες νίκες.

Η έξοδος στην Ευρώπη είναι ο μεγάλος στόχος για την ομάδα του Περιστερίου που πρέπει να κάνει τα αδύνατα δυνατά για  να βγει νικήτρια της μεγάλης μάχης.

Στους 55 βαθμούς είναι ο Αστέρας Τρίπολης που δύσκολα εκτός θαύματος να χάσει την πεντάδα ,ενώ ο ΠΑΣ (52 βαθμούς) 2 μόλις  μπροστά απο τον Ατρόμητο.

Oυσιαστικά η μάχη θα γίνει στον Ατρόμητο που θα αντιμετωπίσει τώρα τον Πανιώνιο και μετά ταξιδεύει στην Καλλονή.

Αντίθετα,ο ΠΑΣ θα αντιμετωπίσει στα Γιάννινα τον ήδη υποβιβασμένο Εργοτέλη που έχασε σήμερα στην έδρα του απο την Κέρκυρα με 1-2 και έτσι θα είναι αδιάφορος,μετά τον υποβιβασμό του στην Football League!

Το ματς που θα κρίνει την Ευρώπη θα το δώσει Ο ΠΑΣ με τον ΠΑΟ εκτός έδρας  και εκεί θα κριθούν όλα,παρά την απόφαση που έχει βγεί ώστε να μην πάρει αδειοδότηση ο ΠΑΣ ,ποτέ μην λες ποτέ..στην Ελλάδα είμαστε!

Ο Ατρόμητος πρέπει να πάρει και τα δύο  ματς και να περιμένει γκέλα του ΠΑΣ υποθετικά με τον ΠΑΟ,ώστε να βγεί το θετικό της υπόθεσης που είναι το πολυπόθητο ευρωπαικό εισιτήριο.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Φουλάρει από αύριο για Πανιώνιο! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας