Τελευταία ενημέρωση 15:13, 19 Απρ 2024

Κιβρακίδης: «Δεν είμαστε ο Ατρόμητος που ήμασταν»

Κατηγορία ΠΑΕ Ατρόμητος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Ο Κυριάκος Κιβρακίδης  δεν κρύφθηκε πίσω από το δάχτυλό του και τόνισε πως οι Περιστεριώτες δεν δείχνουν το πρόσωπο που όλοι θέλουν 
«Δείξαμε καλό πρόσωπο. Παίξαμε καλό ποδόσφαιρο και είχαμε ευκαιρίες. Ο Παναθηναϊκός δεν απείλησε πολύ. Πληρώσαμε τα λάθη μας. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι είμαι χαρούμενος για τους συμπαίκτες μου και την προσπάθεια τους. Μαζί κερδίζουμε και μαζί χάνουμε. Υπάρχει μια σχετική κούραση αλλά δεν υπάρχει δικαιολογία. Παλέψαμε, δεν τα καταφέραμε και συνεχίζουμε.  Ήταν δύσκολη εβδομάδα για όλους μας. Και για τους ποδοσφαιριστές και για την οικογένεια του Ατρόμητου. Ξέρω τον κύριο Παντελίδη. Μας είπε κάποια πράγματα στο ξενοδοχείο, αλλά δεν μας βγήκε και πληρώσαμε τα λάθη μας».
 
Για τον Κάναντι: «Δεν ξέρω τι δεν πήγε καλά. Δεν θα μιλήσω για τους συμπαίκτες μου. Δεν είμαστε ο Ατρόμητος που ήμασταν παλιά. Δεν κρύβομαι. Αναλαμβάνουμε την ευθύνη μας. Ο κύριος Κάναντι ήρθε σε μία διαφορετική κατάσταση. Προσπάθησε να χτίσει μια ομάδα, αλλά δεν τα καταφέραμε όλοι μαζί».
 
Για το κλίμα στον Ατρόμητο: «Θα μιλήσω ειλικρινά. Πραγματικά έχουμε πολύ καλό κλίμα στην ομάδα. Κάνουμε πλάκα και δεν υπάρχει κάτι κακό να πω. Ίσως υπάρχει καλύτερο κλίμα από τότε που είχαμε την επιτυχία με τον κύριο Κάναντι. Ίσως μας λείπει η τύχη. Έχουμε πολύ καλό κλίμα, δεν ξέρω τι γράφεται».
 
Για την έλλειψη ηρεμίας: «Η ομάδα έχει στόχος και όποιος δεν μπορεί να ανταπεξέλθει, ακόμη και εγώ θα ήμουν ο πρώτος που θα έφευγε. Δεν είναι αυτό που έφταιγε». 
 
Για τον ίδιο:  «Εγώ με το Χάβι συζητάμε πολλά πράγματα. Αγαπάμε τον σύλλογο, το Περιστέρι και τον κόσμο. Είναι εκεί και μας στηρίζει. Έχουμε πει ότι αν χρειαστεί να φύγουμε για να αλλάξει η κατάσταση στην ομάδα θα φύγουμε πρώτοι. Για το καλό της ομάδας. Αυτά που συζητάμε είναι πάρα πολλά».
 
Για τις αλλαγές συστημάτων: «Ο κύριος Κάναντι είχε στο μυαλό του ότι χρειαζόταν rottation. Ανά δύο παιχνίδια γινόταν αλλαγή ο παίκτης. Αυτό ήταν το πλάνο του προπονητή μας και προσπαθούσαμε να ακολουθήσουμε ότι σύστημα μας ζητούσε».
Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 07 Φεβρουάριος 2021 16:18
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Γιακουμάκης: «Μας λείπει η τύχη» »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας