Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Μάντζαρης: «Θέλουμε να κάνουμε μια νέα αρχή»

Κατηγορία ΓΣ Περιστερίου
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Για μία νέα αρχή, υπό την τεχνική ηγεσία του Σωτήρη Μανωλόπουλου στο εκτός έδρας ματς με το Μεσολόγγι, έγραψε ο Βαγγέλης Μάντζαρης στο blog του στον ιστότοπο του ΕΣΑΚΕ.

Γεια σας φίλοι μου,

Αντιμετωπίζουμε μία ομάδα που παίζει για την παραμονή στην κατηγορία. Κάθε ματς γι’ αυτούς είναι τελικός. Εμείς από την μεριά μας, μετά την αλλαγή προπονητή, είχαμε δύο εβδομάδες όπου προσπαθήσαμε να εμπεδώσουμε την φιλοσοφία του, αν και δεν είναι εύκολο κάτι τέτοιο σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα.

Θέλουμε να κάνουμε ένα καλό ξεκίνημα. Μια νέα αρχή με τον κόουτς Μανωλόπουλο, μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος. Δόξα τω Θεώ είμαι και εγώ υγιής και γύρισα ύστερα από 1,5 μήνα προκειμένου να βοηθήσω την ομάδα μου. Σίγουρα, δεν είμαι στο 100%, αλλά θα γίνομαι καλύτερος από αγώνα σε αγώνα.

Οπότε, τώρα που είμαστε όλοι μαζί και βρισκόμαστε στην τελευταία στροφή του πρωταθλήματος, στους τελευταίους αγώνες πριν από τα play offs να κοιτάξουμε να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό, για να τερματίσουμε όσο ψηλότερα γίνεται και να κάνουμε ταμείο στο τέλος.

Βαγγέλης Μάντζαρης