Τελευταία ενημέρωση 12:38, 19 Απρ 2024

Απογοήτευση-απογοήτευση-απογοήτευση!

Κατηγορία ΠΑΕ Ατρόμητος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)

 Ο Ατρόμητος έχασε με 3-0 στο «Κλεάνθης Βικελίδης» από τον Άρη αλλά τα λόγια περιττεύουν. Απογοήτευση, απογοήτευση, απογοήτευση!

 Το ματς

O Άρης μπήκε εξαιρετικά στον αγώνα με πίεση ψηλά, πολύ ωραία κυκλοφορία της μπάλας και παραγωγή της μίας φάσης μετά την άλλη. Η τριάδα πίσω από τον Μήτρογλου -προεξέχοντος του Μπρούνο-συνδυαζόταν εξαιρετικά, με τον Σούντγκρεν να ανεβαίνει συνεχώς από τα δεξιά αποτελώντας έναν έξτρα «playmaker».

Εντέλει, εκείνος που άνοιξε το σκορ για τους «κίτρινους» ήταν ο έτερος μπακ, Κριστιάν Γκάνεα, στο 22'. Ο Ρουμάνος αριστερός οπισθοφύλακας έπιασε μία μονοκόμματη σουτάρα εκτός περιοχής, η οποία δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στον Θεοδωράκη, καταλήγοντας στο «γάμα» της εστίας του τελευταίου.

Από εκείνο το σημείο ο Άρης εμφάνισε στον αγωνιστικό χώρο στοιχεία που δεν άρεσαν καθόλου στον Άκη Μάντζιο. Απώλεια της συνοχής, χάσιμο των δεύτερων μπαλιών και γενικότερα μια λειτουργία που επέτρεψε στον Ατρόμητο να κερδίσει μέτρα στο γήπεδο. Παρόλα αυτά, η ομάδα του Περιστερίου απείλησε κυρίως με μακρινά σουτ, με το σκορ να παραμένει στο 1-0 μέχρι και το τελευταίο σφύριγμα για το πρώτο ημίχρονο.

Ο Ατρόμητος μπήκε με περισσότερη επιθετική διάθεση στο δεύτερο μέρος (και τον Κωτσόπουλο αντί του Εντομβόνγι).

Πάντως, ο Άρης διατήρησε τον έλεγχο του ρυθμού, ο οποίος δεν ήταν υψηλός. Κάτι που τελικά δεν… χάλασε τους γηπεδούχους που αποδείχθηκαν άκρως αποτελεσματικοί και «κλείδωσαν» τη νίκη χάρη στην κεφαλιά-«ψαράκι» από πλάγια θέση του Σάσα (εξαιρετική ασίστ από Γκάνεα) στο 65' και το σουτ του Σίλβα στο 80', ύστερα από την ωραία συνεργασία με τον έτερο νεοεισελθόντα, Δημήτρη Μάνο για το τελικό 3-0.

Άρης: Κουέστα – Σούντγκρεν (79' Σάκιτς), Ροζ, Δεληζήσης, Γκάνεα – Σάσα (79' Κάτσε), Τζέγκο – Μπρούνο (68' Σίλβα), Μπερτόλιο (64' Μάνος), Γκάμα – Μήτρογλου (64' Μανσίνι).

Ατρόμητος: Θεοδωράκης - Γκάλο (74' Ούμπιδες), Γούτας, Γκαλβάο, Τομάσεβιτς - Νάτσος, Χαρίσης – Νταβιώτης (69' Χριστοδουλόπουλος), Μουνίθ, Αγκάγιεφ (66' Ραμπέγιο) – Εντομβόνγι (46' Κωτσόπουλος, 69' Μάτιτς).

Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 28 Φεβρουάριος 2021 18:06
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας