Τελευταία ενημέρωση 13:00, 19 Απρ 2024

Γούνταρντ: «Βρήκα ελεύθερα σουτ και τα έβαλα»!

Κατηγορία ΓΣ Περιστερίου
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Το Περιστέρι προετοιμάζεται για την αναμέτρηση του Σαββάτου (6/3, 15:45, ERTFLIX, EΡΤ SPORTS 2) με τον Ηρακλή στο Κλειστό «Α. Παπανδρέου», για την 16η αγωνιστική της  Basket League, έχοντας πολύ καλή ψυχολογία μετά το «διπλό» στο Αγρίνιο κόντρα στο Μεσολόγγι.

«Είχαμε ένα κακό πρώτο ημίχρονο με το Μεσολόγγι, μετά ανασυγκροτηθήκαμε στα αποδυτήρια και καταφέραμε να γυρίσουμε το παιχνίδι και να το κερδίσουμε με πολύ προσπάθεια στην άμυνα και την επίθεση» υποστήριξε ο Τζέιμς Γούνταρντ, που τελείωσε τον αγώνα με 6/7 τρίποντα και 20 πόντους.

Για την δική του απόδοση, ο Αμερικανός γκαρντ, εξήγησε: «Βρήκα ελεύθερα σουτ εξαιτίας των συμπαικτών μου, που κυκλοφόρησαν πολύ καλά την μπάλα και ειδικά ο Γιάννης (Μπουρούσης) που έπαιξε στο low-post σαν πλέι μέικερ και τα έβαλα!».

Όσο για την αναμέτρηση που ακολουθεί με τον Ηρακλή, αρκέστηκε να πει: «Προετοιμαζόμαστε για να παίξουμε ένα παιχνίδι με πολλές επαφές, αθλητικό και σκληρό. Ξέρουμε ότι έχουμε να αντιμετωπίσουμε πολύ καλά γκαρντ και ένα πολύ δυνατό ψηλό, αλλά παίζουμε στο γήπεδο μας και θέλουμε να φτάσουμε στη νίκη».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Έμφαση στην τακτική! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας