Τελευταία ενημέρωση 07:56, 16 Απρ 2024

Μανωλόπουλος: «Να ανατρέψουμε την κατάσταση»

Κατηγορία ΓΣ Περιστερίου
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Η αστοχία απέναντι στην ζώνη του Ηρακλή ήταν ο κύριος λόγος της ήττας από τον «γηραιό», σύμφωνα με τον προπονητή του Περιστερίου Σωτήρη Μανωλόπουλο.

«Συγχαρητήρια στον Ηρακλή. Έπαιξε καλά στο τέλος, δεν πανικοβλήθηκε στα πρώτα 30 λεπτά. Είχε υπομονή και γι’ αυτό κέρδισε το παιχνίδι. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθεια που κάνανε. Νομίζω για 30 λεπτά παίξαμε και καλό μπάσκετ» υποστήριξε αρχικά ο τεχνικός των «κυανοκιτρίνων» για την συνάντηση με τον Ηρακλή.

«Δεν χρειάζεται να πούμε και πολλά: Ξεκάθαρα κολλήσαμε στη ζώνη. Είχαμε και ένα πολύ κακό ποσοστό στις βολές 5 στις 15 και αν τις βάζαμε θα είχαμε ξεφύγει περισσότερο στο σκορ. Σε συνδυασμό με το γεγονός ότι κολλήσαμε στη ζώνη και παρόλο που βγάλαμε ελεύθερα σουτ δεν τα βάλαμε, γι’ αυτό χάσαμε το παιχνίδι. Πρέπει να συνεχίσουμε και το πιο σημαντικό είναι ότι πρέπει να το πιστέψουμε» συνέχισε ο Σωτήρης Μανωλόπουλος και πρόσθεσε: «Αν δεν το πιστέψουμε ότι μπορούμε να ανατρέψουμε αυτή την κατάσταση, τότε δεν υπάρχει λόγος. Πρέπει από την επόμενη προπόνηση να είμαστε εδώ και να θέλουμε να γίνουμε καλύτερη ομάδα».

Όταν ρωτήθηκε για το αν το πρόβλημα της ομάδας είναι αγωνιστικό η ψυχολογικό, είπε:

«Το ψυχολογικό κομμάτι είναι το βασικό. Πρέπει να πιστέψουμε ότι μπορούμε να αναστρέψουμε την κατάσταση και νομίζω ότι έτσι θα βελτιωθούμε και αγωνιστικά».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Η επιστροφή και η πρόκληση του Λαυρίου »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio

Δημοφιλέστερα

Ο δρόμος για το Final-4 του BCL περνάει από την Βόννη

Ο δρόμος για το Final-4 του BCL περ…

16 Απρ 2024 ΓΣ Περιστερίου

Ήττα από Ορφέα

Ήττα από Ορφέα

15 Απρ 2024 Ανθούπολη

Χάνει έδαφος

Χάνει έδαφος

15 Απρ 2024 Φοίνικας

Δεν...ξέμπλεξε!

Δεν...ξέμπλεξε!

14 Απρ 2024 ΑΟ Περιστερίου

Τρίτη σερί απώλεια

Τρίτη σερί απώλεια

14 Απρ 2024 Κηπούπολη

Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας