Τελευταία ενημέρωση 05:44, 19 Απρ 2024

Μελετημένο «χειρουργείο» στη Λαμία!

Κατηγορία ΠΑΕ Ατρόμητος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Από μελετημένο «χειρουργείο» υποβλήθηκε χθες ο Ατρόμητος στη Λαμία καθώς το τελικό 0-0 τον αφήνει αδικημένο για δύο φάσεις που στιγμάτισαν το ματς.

Στο πέναλτι της Λαμίας φαίνεται ο Καραμάνος να αρχίζει την προσπάθειά του από θέση οφσάιντ. Επιπλέον, στο 73' ο Ατρόμητος βρήκε γκολ, αλλά ο βοηθός Καλαμπόκης που ήταν σε εντελώς λανθασμένη θέση, σήκωσε τη σημαία ελαφρά τη... καρδία, δείχνοντας ότι η μπάλα έχει βγει. Από το ριπλέι φαίνεται ο Μαυρομμάτης να την προλαβαίνει, αλλά ακόμα κι έτσι ήταν υποχρεωμένος να περιμένει την εξέλιξη της φάσης και στη συνέχεια να επανεξεταστεί από τον VAR που ήταν ο Σιδηρόπουλος.

Κλειστό παιχνίδι αναμενόταν ανάμεσα στη Λαμία και τον Ατρόμητο, καθώς οι δύο ομάδες δεν φημίζονται για τις δημιουργικές τους αρετές κι αυτό συνέβη στον αγωνιστικό χώρο, αφού Μιχάλης Γρηγορίου και Σάββας Παντελίδης είχαν ως πρώτο στόχο στο μυαλό τους το μηδέν στην άμυνα.

Ήταν φανερό ότι αν κάποια στιγμή σημειωνόταν ένα γκολ, αυτό θα γινόταν από ένα λάθος ή από μία ανύποπτη στιγμή και αυτή καταγράφηκε στο 43’ του αγώνα. Ο Γούτας πήγε άτσαλα πάνω στον Καραμάνο στην προσπάθειά του να βγει πρώτος στην μπάλα, ωστόσο ανέτρεψε τον αντίπαλό του με αποτέλεσμα να δοθεί το πέναλτι. Ο Ντέλετιτς ανέλαβε την ευθύνη, αλλά ο Χρήστος Μανδάς νίκησε την προσωπική τους μάχη, πέφτοντας στη δεξιά του γωνιά.

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν ακόμα πιο δύσκολο για κάποιον ουδέτερο να το παρακολουθήσει. Ο Ατρόμητος δεν έδειξε σε καμία στιγμή κάποιο ζωηρό… ενδιαφέρον να πάρει το τρίποντο, παρά το γεγονός ότι ο Σάββας Παντελίδης δεν έχει ακόμα νίκη στο ενεργητικό του από τη στιγμή που ανέλαβε. Η μοναδική καλή στιγμή των φιλοξενούμενων ήταν στο 67΄, όταν ο Γκάλο έπιασε το δυνατό σουτ, αλλά η μπάλα πέρασε δίπλα από την εστία του Επασί.

Οπότε, με βάση την εικόνα του αγώνα, το 0-0 ήταν απόλυτα φυσιολογικό, με τη Λαμία να έχει τελικά τη μεγαλύτερη στιγμή του ματς με το πέναλτι του Ντέλετιτς.

Λαμία (Μιχάλης Γρηγορίου): Επασί, Σκόνδρας, Αντέτζο, Τζανετόπουλος, Μαρτίνεθ, Μπεχαράνο, Τζανδάρης, Ρόμανιτς (73? Χατζηστραβός), Ντέλετιτς (90? Μπιάρνασον), Καραμάνος, Αραμπούλι (27? Βασιλακάκης)

Ατρόμητος (Σάββας Παντελίδης): Μανδάς, Κιβρακίδης, Γούτας, Μαυρομμάτης, Γκαλβάο, Γκάλο (91? Οικονομίδης), Χαρίσης, Ενσικουλού (64? Μουνίθ), Ούμπιντες, Μανούσος (82? Κωτσόπουλος), Μάτιτς (64? Χριστοδουλόπουλος)

Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας