Τελευταία ενημέρωση 21:09, 11 Αυγ 2026
Κατηγορία Πολιτική
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

To αυτονόητο και αναμενόμενο έκανε η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ η οποία δεν αδειοδότησε τον ΠΑΣ Γιάννινα για μια ακόιμη χρονιά.

Έτσι η ομάδα της Ηπείρου ακόμη και αν εξασφαλίσει μια θέση στην πρώτη πεντάδα δεν θα παίξει στα πλέι οφ αλλά θα πάρει τη θέση της ο έκτος του βαθμολογικού πίνακα που αυτή την στιγμή είναι ο Ατρόμητος.

Η ανακοίνωση της επιτροπής της ΕΠΟ αναφέρει τα εξής:«

«Η Επιτροπή Εφέσεων Αδειοδότησης (Ε.Ε.Α.) της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά τη σημερινή της συνεδρίαση εξέτασε τις εφέσεις των ΠΑΕ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ ΑΠΣ, ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966, ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ Α.Ο., ΒΕΡΟΙΑ ΓΑΣ και ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ ΑΠΟ, κατά των αποφάσεων του Πρωτοβάθμιου Οργάνου Αδειοδότησης.

Έκανε δεκτές τις εφέσεις και χορήγησε την άδεια συμμετοχής στις διοργανώσεις περιόδου 2015-2016 στις ΠΑΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ ΑΠΟ, ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ Α.Ο. και ΒΕΡΟΙΑ ΓΑΣ.

Δεν έκανε δεκτές τις εφέσεις και δεν χορήγησε την άδεια συμμετοχής στις διοργανώσεις περιόδου 2015-2016 στις ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 και ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ ΑΠΣ».

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 28 Απρίλιος 2015 20:08
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Τα προϊόντα του Συνδέσμου Fentagin »

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio

Δημοφιλέστερα

O Γκιουζέλης στο Περιστέρι

O Γκιουζέλης στο Περιστέρι

10 Αυγ 2026 ΓΣ Περιστερίου

Από το Atromitos TV το ματς με τον Λεβαδειακό

Από το Atromitos TV το ματς με τον …

10 Αυγ 2026 ΠΑΕ Ατρόμητος

Απέκτησε Τσιότρα

Απέκτησε Τσιότρα

10 Αυγ 2026 Φίλιππος

Πήρε Κυπαρίδη

Πήρε Κυπαρίδη

10 Αυγ 2026 Ιπποκράτης

Ατρόμητος και Novibet συνεχίζουν μαζί!
«Καρέ» ανανεώσεων

«Καρέ» ανανεώσεων

09 Αυγ 2026 Ηρακλής

Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας