Τελευταία ενημέρωση 13:37, 25 Απρ 2024

Παλιές δόξες αντάμωσαν στο γήπεδο που έγραψαν ιστορία!

Κατηγορία ΠΑΕ Ατρόμητος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Συγκίνηση και νοσταλγία. Για τα χρόνια που πέρασαν για τα χρόνια που έζησαν φορώντας τη φανέλα με σήμα το αστέρι. Σε άλλες εποχές. Πολύ διαφορετικές. Με γεμάτο γήπεδο. Με τη γλυκιά προσμονή της Κυριακής. Στο γήπεδο που έγραψαν ιστορία και μόλις πάτησαν το χορτάρι του κυριολεκτικά ταξίδεψαν στο παρελθόν αντάμωσαν αποκλειστικά για το «Αθλητικό Περιστέρι» παλιές δόξες του Ατρόμητου. Οι γενιές του ’50, του ‘ 60, του ‘ 70 και του ’80 που έγραψαν τη δική τους σημαντική ιστορία στέλνουν λοιπόν το δικό τους μήνυμα στον «αναμορφωτή» της αγαπημένης τους ομάδας Γιώργο Σπανό, αναγνωρίζουν την τεράστια προσφορά και του ζητούν «Εδώ να μείνεις» .

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ

 «Από την ημέρα που ο πρόεδρος ήρθε στον Ατρόμητο τον αναμόρφωσε κυριολεκτικά. Τον έκανε ευρωπαϊκή ομάδα και μας χάρισε πολλές χαρές. Τα δύο τελευταία χρόνια ο Ατρόμητος είναι γεγονός ότι παρουσίασε μια κάμψη αλλά συμβαίνουν αυτά στο ποδόσφαιρο.  Το έργο του δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμη. Η ολοκλήρωση του θα έρθει με την κατάκτηση ενός κυπέλλου που μας το αφαιρέσανε και μια καλή διάκριση στην Ευρώπη».

ΠΕΤΡΟΣ ΜΟΥΓΙΑΚΟΣ

 «Ο  αναγεννητικός ρόλος που διαδραμάτισε  ο κύριος Γιώργος Σπανός σε όλους τους τομείς δράσης της ΠΑΕ υπό την εμπνευστική του ηγεσία υπαγορεύει την μεγάλη αναγκαιότητα παραμονής του στη θέση αυτή.

Η παρουσία του στην ομάδα μας, δίνει αυτοπεποίθηση σε όλους  και γεννά ελπίδα για το μέλλον της. Κατά γενική ομολογία και παραδοχή είναι ο αναμορφωτής του Ατρόμητου και ο συγγραφέας της σύγχρονης ιστορίας του. Αποτελεί  το βασικό συστατικό που ακουμπάς το «σήμερα» και που θα οδηγήσει την ομάδα μας με επιτυχία στο «αύριο». Για να κάνουμε έτσι το μεγάλο βήμα προς τα εμπρός και προς τα επάνω για το μεγαλείο του Ατρόμητου, που ήταν και είναι το διηνεκές μας όραμα».

ΜΠΑΜΠΗΣ ΚΟΥΚΗΣ

«Όλοι γνωρίζουμε κι εσύ Παύλο γνωρίζεις ακόμη καλύτερα πόσα έχει προσφέρει ο άνθρωπος αυτός στην αγαπημένη μας ομάδα. Καλύτερο πρόεδρο από τον Γιώργο Σπανό στα 60 χρόνια περίπου που είμαι κοντά στον Ατρόμητο δεν έχω δει. Μας έκανε μια από τις καλύτερες ελληνικές ομάδες και υπερήφανους εμάς τους παλαίμαχους που αγωνιστήκαμε σε αυτή την ομάδα. Τώρα καταλάβαμε πόση αξία είχε που φορέσαμε το αστέρι στη φανέλα. Προσωπικά θέλω μέσα από την καρδιά μου να του πω ένα πολύ μεγάλο «ευχαριστώ» και να του ζητήσω να παραμείνει για πολλά χρόνια ακόμη στην ομάδα μας. Χωρίς αυτόν δεν θα μπορέσουμε να κάνουμε απολύτως τίποτα».

ΣΤΑΥΡΟΣ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ

«Από την ημέρα που ο Γιώργος Σπανός ήρθε στο Περιστέρι όλα πήραν αξία. Ο Ατρόμητος ήταν σε μια πολύ μεγάλη μετριότητα  και κανείς δεν αισθανόταν καλά, ειδικά εμείς που  η ζωή μας  είναι ο Ατρόμητος. Ξαφνικά όλα άλλαξαν, όλα απέκτησαν αξία και ο Ατρόμητος έκανε τη μεγάλη αυτή πορεία. Υπάρχει σεβασμός από όλους τους αθλητικούς φορείς και ο Ατρόμητος γύρισε σελίδα. Θέλω να πιστεύω ότι ο πρόεδρος θα αλλάξει γνώμη και πως θα τον πείσουν οι άνθρωποι που βρίσκονται δίπλα του για να συνεχίσει το πετυχημένο έργο του και η ομάδα να μην γυρίσει στην προ-Σπανού κατάσταση που δεν θέλω να διανοηθώ ότι μπορεί να έρθει».

ΓΙΩΡΓΟΣ ΡΥΜΙΚΗΣ

«Το έχω πει πρόσφατα στο «Αθλητικό Περιστέρι» και θα το πω και πάλι. Ο Γιώργος Σπανός είναι ο «Μέγας Αλέξανδρος» του Περιστερίου και ο Μέγας Αλέξανδρος κάθεται στη μάχη μέχρι το τέλος. Πρέπει να συνεχίσει το έργο του και όλο Περιστέρι, όλοι όσοι αγαπούν την ομάδα είναι μαζί του. Χωρίς τίτλο δεν θα φύγει από το Περιστέρι. Είμαστε πολύ τυχεροί και αποτελεί ευτυχία που είναι ο πρόεδρος μας. Έχουμε ζήσει μαζί τους τις μεγαλύτερες στιγμές στην ιστορία μας με τους τελικούς κυπέλλου και τις ευρωπαϊκές συμμετοχές αλλά το έργο του έχει και συνέχεια. Όλοι οι παλαίμαχοι, εμείς που παίξαμε για τον Ατρόμητο είμαστε και θα είμαστε πάντα στο πλευρό του».

ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΤΣΗΣ

«Κάποτε σε μια  συζήτηση που είχα με φίλους μου είπα ότι οι φίλαθλοι του Ατρόμητου να φτιάξουν ένα ανδριάντα του Γιώργου Σπανού εκεί που βγάζουν  τα εισιτήριας για να τον τιμούν γιατί  αν δεν ήταν αυτός κανείς δεν ξέρει που θα βρισκόταν η ομάδα μας σήμερα. Είναι εξαιρετικός άνθρωπος και επιχειρηματίας. Και άλλοι επιχειρηματίες είχαν έρθει στην ομάδα και όλοι μας ξέρουμε που τον κατάντησαν. Μου λένε ότι τη δεκαετία του ‘70μ είχαμε την καλύτερη ομάδα. Ένατοι βγήκαμε και λέγαμε ότι είχαν την καλύτερη ομάδα της ιστορίας μας. Τότε τι να πούμε για όσα μας έχει προσφέρει ο Σπανός,. Τέτοιες δόξες πως θα ζούσαμε; Εγώ μια φορά τον έχω δει τον άνθρωπο σε μια γιορτή των παλαίμαχων, τον χαιρέτησε και τον ευχαρίστησα για όσα μας έχει προσφέρει. Ας έρθει κάποιος άλλος και να μας φερθεί όπως ο Σπανός. Τα καλύτερα έχω να πω γι’ αυτόν τον άνθρωπο. Έχει αγάπη και μεράκι για τον Ατρόμητος και ο κόσμος του Περιστερίου δεν πρέπει να τον πικραίνει. Να κάνουμε τον σταυρό μας που τον  έχουμε και να ευχηθούμε να μείνει πολλά χρόνια ακόμη».

ΚΑΙΣΑΡΑΣ ΤΣΙΡΙΜΙΑΓΚΟΣ

«Πραγματικά από την μέρα που διάβασα τη δήλωση του Γιώργου Σπανού ότι προτίθεται να αποχωρήσει, ειλικρινά στενοχωρήθηκα πάρα πολύ γιατί αναλογίστηκα πόσα πολλά έχει προσφέρει αυτός ο άνθρωπος στην ομάδα μας όλα αυτά τα χρόνια. Αν δεν ερχόταν στο Περιστέρι κανείς δεν ξέρει ποια θα ήταν τώρα η τύχη μας. Οι ομάδες δεν χάνονται και πάντα θα προχωράνε όμως κακά τα ψέματα έτσι και αποχωρήσει ο Σπανός δεν βλέπω φως στο τούνελ. Εμείς οι παλαίμαχοι είμαστε στο πλάι του και ευχόμαστε να παραμείνει στην ομάδα μας και να συνεχίσει το έργο του γιατί έχει πολλά να δώσει ακόμη».

ΣΤΑΥΡΟΣ ΜΙΣΑΗΛΙΔΗΣ

«Ο Γιώργος Σπανός είναι ο πρόεδρος που έχει προσφέρει τεράστιες υπηρεσίες στην ομάδα και την έχει κρατήσει τόσα χρόνια σε πολύ υψηλό επίπεδο, κάτι που δεν είναι εύκολο. Επειδή έπαιξα στα πειραϊκά πρωταθλήματα τον γνώρισα πριν πολλά χρόνια και πάντα τον εκτιμούσα γιατί είναι ένας ακέραιος άνθρωπος με πολύ σεβασμό για όλους. Άμα συγκρίνουμε τα χρόνια τα δικά μας με τα σημερινά θα διαπιστώσουμε ότι οι εποχές έχουν αλλάξει και καταστάσεις που είχαμε τότε δεν υπάρχουν σήμερα. Από την άλλη πλευρά  οι επιτυχίες του σήμερα είναι πάρα πολύ μεγαλύτερες από τις δικές μας επιτυχίες. Πρόεδρε, πρέπει να μείνεις και ευχόμαστε να μείνεις».

ΚΩΣΤΑΣ ΜΙΣΑΗΛΙΔΗΣ

«Να φύγει και να την πάρω εγώ (χαχα). Για να σοβαρευτούμε όμως και να αφήσουμε τα αστεία. Ο Σπανός άμα εγκαταλείψει τον Ατρόμητο «τελειώσαμε». Πρέπει να μείνει και να συνεχίσει το έργο του. Η προσφορά του στην ομάδα μας είναι ανεκτίμητη. Είμαι Ατρόμητος μέχρι το κόκκαλο, στο αίμα μου κυλάει μπλε αίμα και όχι κόκκινο και θέλω ο Σπανός να βρίσκεται στην ομάδα μας για πολλά χρόνια ακόμη. Να ξέρει ότι όλη η οικογένεια των παλαίμαχων αλλά και οι υγιείς Περιστεριώτες είμαστε μαζί του, δεν μπορούμε να διανοηθούμε την ομάδα μας χωρίς αυτόν».

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΚΟΤΣΑΛΟΣ

Δεν χρειάζεται να πω πολλά λόγια για τον Γιώργο Σπανό. Είναι ο άνθρωπος που έσωσε τον Ατρόμητο στην πιο δύσκολη στιγμή της ιστορίας του. Και όχι μόνο τον έσωσε αλλά τον οδήγησε σε πολύ μεγάλες διακρίσεις σε Ελλάδα και Ευρώπη. Όλοι επιθυμούμε να μείνει στην ομάδα μας για πάντα. Εμείς οι παλαίμαχοι είμαστε δίπλα του για να του συμπαρασταθούμε και να του πούμε ότι πρέπει να συνεχίσει το σπουδαίο έργο του».

ΘΑΝΑΣΗΣ ΤΑΜΠΡΑΝΤΖΗΣ

«Ο Γιώργος Σπανός ανέστησε τον Ατρόμητο. Δημιούργησε μια ομάδα υγιή, που δεν χρωστάει πουθενά και έχει δημιουργήσει άριστες συνθήκες για κάθε ποδοσφαιριστή. Αν φύγει από τον Ατρόμητο θα έρθει η καταστροφή γιατί δύσκολα βρίσκονται πρόεδροι σαν και αυτόν. Το ό,τι φέτος η ομάδα δεν πάει καλά σε μια ή δύο χρονιές μπορεί να συμβεί και ούτε είναι σωστό να βάζεις τα λεφτά σου και να σε βρίζουν. Μετά από τους παλιούς καλούς προέδρους της δικής μου εποχής είναι ο Σπανός. Ποιος το περίμενε ότι ο Ατρόμητος θα έπαιζε στην Ευρώπη; Κανείς. Και όμως ο Σπανός το έκανε πραγματικότητα. Πρέπει λοιπόν όλοι οι περιστεριώτες να μαζευτούν να πάνε να τον βρουν και να τον πείσουν να μην φύγει. Να του δείξουν  ότι είναι μαζί του γιατί μόνος σου ούτε στον Παράδεισο δεν μπορείς να είσαι χαρούμενος».

ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΥΓΟΥΣΤΙΔΗΣ

«Η προσφορά του προέδρου απέναντι σε αυτόν τον σπουδαίο και ιστορικό σύλλογο που είχαμε την τιμή να υπηρετήσουμε ως ποδοσφαιριστές είναι τεράστια. Μας έφθασε μέχρι εκεί που κανείς δεν είχε καν φανταστεί.  Μας ικανοποίησε και τα πιο απραγματοποίητα όνειρά μας. Είμαστε υπερήφανοι που τον έχουμε κοντά μας και αισθανόμαστε την σπουδαία του προσφορά. Θα είναι πολύ μεγάλη πληγή αν πάρει αυτή την απόφαση και σταματήσει από τον σύλλογο μας. Εύχομαι να μην συμβεί όμως κάτι τέτοιο γιατί θέλουμε τον Ατρόμητο να πρωταγωνιστεί κάθε χρόνο στο ελληνικό πρωτάθλημα και αυτό μόνο με τον Γιώργο Σπανό πρόεδρο μπορεί να γίνει».

ΝΙΚΟΣ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ

«Κακώς ο Γιώργος Σπανός έχει κάνει αυτή την σκέψη για να αποχωρήσει από τον Ατρόμητο. Ο σύλλογος τον έχει ανάγκη και πρέπει να παραμείνει. Έχει προσφέρει πολλά τόσα χρόνια, ο Ατρόμητος είναι μια νοικοκυρεμένη ομάδα, που δεν χρωστάει πουθενά και που είναι παράδειγμα προς μίμηση σε αυτό το δύσμοιρο ποδόσφαιρο. Μακάρι να αναθεωρήσει την σκέψη του και να συνεχίσει για πολλά χρόνια ακόμη. Όλοι οι παλαίμαχοι τον τιμούμε και τον ευχαριστούμε για όσα έχει προσφέρει και ευχόμαστε θα συνεχίσει να προσφέρει στην ομάδα μας, Εδώ θα μείνει».

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΤΑΥΡΙΑΝΟΣ

« Ο Γιώργος Σπανός είναι ότι το καλύτερο για τον Ατρόμητο. Ο τέλειος πρόεδρος. Θα τον παρακαλέσω ως παλαίμαχος να αναθεωρήσει τις απόψεις μου και να παραμείνει στην ομάδα μας. Και με τα άλλα παιδιά που μιλάμε όλοι αυτό λένε. Τον ευχαριστούμε για όλα όσα έχει κάνει, είδαμε τον Ατρόμητο να παίζει στην Ευρώπη κάτι απίστευτο και ευχόμαστε όλοι ότι θα παραμείνει για πολλά χρόνια ακόμη».

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 20 Μάρτιος 2021 18:01
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Εννιά ματς χωρίς νίκη είναι πολλά! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας