Τελευταία ενημέρωση 08:45, 25 Απρ 2024

Παντελίδης: «Δεν ήταν κακή η εικόνα της ομάδας»

Κατηγορία ΠΑΕ Ατρόμητος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Ικανοποιημένος από την απόδοση των παικτών του Ατρομήτου, παρά την ήττα από τον ΠΑΣ Γιάννινα, εμφανίστηκε ο Σάββας Παντελίδης μετά τη λήξη της αναμέτρησης στους «Ζωσιμάδες».

Αναλυτικά: «Θα με άγχωνε αν η εικόνα της ομάδας ήταν κακή. Η εικόνα της ομάδας νομίζω ότι δεν ήταν κακή, δεν είναι εικόνα μιας ομάδας που "ψυχορραγεί", είναι εικόνα μιας ομάδας που θέλει να παλέψει στο γήπεδο και να κερδίσει το ματς, γι’ αυτό δεν είμαι αγχωμένος».

Για το ξεκίνημα στα play outs… «Όταν χάνεις το ματς, δεν είναι το ιδανικό ξεκίνημα, αλλά νομίζω κατ’ αρχάς ότι έγινε ένα πολύ ωραίο ματς, με πολύ μεγάλη ένταση. Κάναμε δύο λάθη στο πρώτο ημίχρονο, το ένα το πληρώσαμε, το άλλο όχι. Βρήκαμε τις ευκαιρίες μας, δεν καταφέραμε να πετύχουμε γκολ. Δεν μπορώ να πω ότι τα παιδιά δεν προσπάθησαν ή ότι δεν βγάλαμε φάσεις και τα δύο έγινΑπό τη στιγμή, όμως, που δεν πετύχαμε τέρμα και το πέτυχε ο αντίπαλος...».
 

Για την εικόνα της ομάδας μέχρι το γκολ που δέχτηκε... «Ξεκινήσαμε το ματς με πολύ ενέργεια, γιατί θέλαμε να σταματήσουμε τον αντίπαλο, γιατί αυτός το κάνει πολύ περισσότερο και θέλαμε να τον πιέσουμε προς το τέρμα του. Το καταφέραμε σε μεγάλο βαθμό, τις ευκαιρίες που χάσαμε στο πρώτο ημίχρονο, αν είχαμε πετύχει ένα τέρμα θα ήταν ένα τελείως διαφορετικό ματς.

Το γκολ μας έριξε την ψυχολογία και, μέχρι να τελειώσει το ημίχρονο, δεν την ξαναβρήκαμε. Στο δεύτερο ημίχρονο, ξεκινήσαμε πιέζοντας πιο ψηλά, αλλά στις φάσεις που βγάλαμε δεν μπορέσαμε να πετύχουμε κάτι. Συνεχίζουμε...».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Στις κλήσεις της Ελπίδων ο Μανδάς »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας