Τελευταία ενημέρωση 18:56, 25 Απρ 2024
Κατηγορία ΠΑΕ Ατρόμητος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)

Θλίψη προκάλεσε στον Ατρόμητο ο ξαφνικός θάνατος του Χρήστου Μπουλούση, ενός ανθρώπου που επί σειρά ετών έτρεχε και διεκπεραίωνε την καθημερινότητα των υποχρεώσεων της ομάδας.

Σε ανακοίνωση της η ΠΑΕ Ατρόμητος αναφέρει τα εξής:

«Αχ κυρ Χρήστο...Μέρα που επέλεξες να ταξιδέψεις στο φως και στην αιωνιότητα!

Σήμερα που όλη η Ελλάδα γιορτάζει, να σε αποχαιρετά η οικογένεια της ομάδας μας με βαθύτατη θλίψη και με ένα δυνατό σφίξιμο στην καρδιά!

Η ΠΑΕ Ατρόμητος εκφράζει τα πιο θερμά και ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια του Χρήστου Μπουλούση για το θάνατο του σήμερα το πρωί σε νοσοκομείο των Αθηνών.

Ξέραμε κυρ Χρήστο ότι έδινες τη μάχη σου, ξέραμε ότι ήσουν δυνατός και Aτρόμητος αντιμετωπίζοντας με θάρρος και γενναιότητα την ασθένεια σου. Δυστυχώς η καρδούλα σου σε πρόδωσε όμως!

Ήσουν ο κυρ Χρήστος του προέδρου μας, ο κυρ Χρήστος της Κάτιας, ο κυρ Χρήστος του Γιάννη, ο κυρ Χρήστος όλης της ομάδας. Ήσουν πάντα πρόθυμος, πάντα χαμογελαστός, πάντα καρτερικός.

Δεν αγκομαχούσες ακόμη και στην πιο δύσκολη αποστολή με κρύα και βροχές. Σου αρκούσε να δουλεύει η ομάδα μας ρολόι και να είναι συνεπής στις υποχρεώσεις της.

Με τη βεσπούλα σου στις καλοκαιριές και με το αυτοκινητάκι σου στις κακοκαιριές…..Ο άνθρωπος για όλες τις δουλειές!

Αλλά και στο γήπεδο μας, να προσέχεις και να επιβλέπεις την ομαλή είσοδο των φιλάθλων. Να ελέγχεις τις πύλες, να τρέχεις πάνω-κάτω, σου αρκούσε να δουλεύει κι εδώ η ομάδα μας ρολόι. Και όταν κανένας διαιτητής μας αδικούσε με τα σφυρίγματά του, να κατεβαίνεις στα κάγκελα για να υπερασπιστείς τον Ατρόμητο μας!

Να είσαι σίγουρος κυρ Χρήστο τώρα που φεύγεις για ένα άλλο κόσμο ότι δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ. Έχουμε και θα έχουμε κοντά μας άλλωστε τον μοναχογιό σου, τον καμάρι σου, τον Σπύρο σου, και δικό μας Σπύρο για να μας θυμίζει πάντα την ευγενική και γλυκιά σου φυσιογνωμία!

Καλό σου Ταξίδι αγαπημένε μας κυρ Χρήστο!.

Καλό σου Παράδεισο!.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Τη Δευτέρα το «ύστατο χαίρε» στον Χρ.Μπουλούση! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας