Τελευταία ενημέρωση 08:08, 18 Απρ 2024

1η Απριλίου: Η μέρα που μισεί ο Ρούμπας!

Κατηγορία Παρασκήνια
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Τι μέρα και η σημερινή. Πρωταπριλιά. Η μέρα που πιτσιρικάδες αστειευόμαστε μεταξύ μας και πείραζε ο ένας τον άλλον με ένα μικρό αλλά αθώο ψέμα. Ακόμη και τώρα που μεγαλώσαμε.

Είναι η μέρα που όλοι μας αγαπάμε αλλά ένας την μισεί. Είναι ο Παναγιώτης Ρούμπας. Ο δημοτικός σύμβουλος Περιστερίου και ιστορικό στέλεχος του Άγιου Ιερόθεου, ένας άνθρωπός, ένας παράγοντας, που μισεί θανάσιμα το ψέμα. Ακόμη και την Πρωταπριλιά δεν μπορεί από το στόμα του να εκστομίσει ένα τόσο δα μικρό ψέμα. Έστω και για να τιμήσει τη μέρα. Ο Παναγιώτης Ρούμπας είναι...τσακωμένος με το ψέμα, δεν το αντέχει το έχει αποβάλλει από τον οργανισμό του. Πάντα του άρεσε και του αρέσει η αλήθεια. Ποτέ το ψέμα, γι' αυτό και η 1η Απριλίου είναι η μέρα που μισεί.

Με την ευκαιρία μιας και του αρέσει μόνο η αλήθεια, τι έχει να πει γι' αυτή την κατάπτυστη ανάρτηση, ενός πολύ στενού του φίλου; Πως σχολιάζει αυτούς τους ανήθικους χαρακτηρισμούς για επαγγελματίες δημοσιογράφους, για οικογενειάρχες. Θα του αρέσει αν αποκαλέσουν ένα στενό του φίλο «ανθρωποειδές;». Τι έκανε ως δημοτικός σύμβουλος, ως οικογενειάρχης, ως άνθρωπος γι' αυτό το κατάπτυστο δημοσίευμα σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης από στενό του φίλο; Αναμένουμε την απάντηση του γιατί του αρέσει μόνο η αλήθεια.

 

Κι επειδή μπορεί η σημερινή μέρα να είναι χειμερινή αλλά το καλοκαίρι οσονούπω, να ευχηθούμε ειλικρινά μέσα από την καρδιά μας στον Παναγιώτη Ρούμπα να απολαύσει πάλι τις πισίνες του νησιού του, όπως κάνει σε αυτή τη φωτογραφία που ο ίδιος ανέβασε στη σελίδα του στο Fb,  που μας θυμίζει τους αστέρες του Χόλιγουντ στο Μπέβερλι Χίλς.

 

 
 
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 01 Απρίλιος 2021 21:58
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Η στήλη «Μικτή Ζώνη» στο «Α.Π»! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας