Τελευταία ενημέρωση 17:23, 23 Απρ 2024

Με απουσίες κόντρα στον Προμηθέα

Κατηγορία ΓΣ Περιστερίου
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Με πολλές απουσίες ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Περιστερίου για τον αγώνα της Κυριακής (4/4, 20:00, ΕΡΤ 3) με τον Προμηθέα στο Κλειστό «Ανδρέας Παπανδρέου», στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής της  Basket League.

Ειδικότερα, ο προπονητής των «κυανοκιτρίνων» Σωτήρης Μανωλόπουλος δεν υπολογίζει για την αναμέτρηση με την ομάδα της Πάτρας τον Παναγιώτη Βασιλόπουλο (έχει πρόβλημα στο χέρι), τον Ζώη Καράμπελα και τον Τζέι Κρόκετ. Ενώ, ενοχλήσεις στη μέση αντιμετωπίζουν ο Μιχάλης Τσαϊρέλης και ο Μάρβιν Τζόουνς, οι οποίοι δεν προπονήθηκαν Παρασκευή (2/4) και Σάββατο (3/4) και οι πιθανότητες να μπορέσουν να ενισχύσουν την προσπάθεια του Περιστερίου κόντρα στον Προμηθέα δεν είναι με το μέρος τους.

Εξάλλου, αρνητικά ήταν όλα τα επαναληπτικά τεστ Covid-19, στα οποία υποβλήθηκαν τα μέλη της ομάδας εν όψει του αγώνα με την ομάδα της Πάτρας, σύμφωνα με όσα προβλέπει το υγειονομικό πρωτόκολλο του ΕΟΔΥ.

Διαβάστε τις δηλώσεις του Βαγγέλη Μάντζαρη πατώντας εδώ http://www.peristerisports.gr/index.php?option=com_k2&view=item&id=24752:mantzaris-ton-kalytero-mas-eafto-me-ton-promithea&Itemid=696

 

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 03 Απρίλιος 2021 20:18
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας