Τελευταία ενημέρωση 21:08, 19 Απρ 2024

Μάντζαρης: «Τον καλύτερο μας εαυτό με τον Προμηθέα»

Κατηγορία ΓΣ Περιστερίου
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Σε συνέχεια των καλών εμφανίσεων και των νικών του Περιστερίου και στο ματς με τον Προμηθέα για τη  Basket League (Κυριακή 4/4, 20:00, ΕΡΤ 3), προσβλέπει ο Βαγγέλης Μάντζαρης, που επισημαίνει στο blog του στον ιστότοπο του ΕΣΑΚΕ ότι ο αντίπαλος έχει αποδείξει τα τελευταία χρόνια πως είναι από τις καλύτερες ομάδες στην Ελλάδα.

Γεια σας φίλοι μου,

Προερχόμαστε από μία πολύ καλή εμφάνιση και νίκη επί της Λάρισας εκτός έδρας και θέλουμε να συνεχίσουμε να είμαστε στον ίδιο ρυθμό, καθώς είναι εμφανές ότι παρουσιάζουμε βελτίωση από παιχνίδι σε παιχνίδι.

Αυτή την εβδομάδα παίζουμε στο γήπεδό μας με τον Προμηθέα, που έχει περάσει ήδη στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος. Ο αντίπαλός μας είναι σε υψηλό επίπεδο τα τελευταία χρόνια και έχει αποδείξει με τις επιδόσεις του ότι συγκαταλέγεται στις κορυφαίες ομάδες του πρωταθλήματος.

Από την πλευρά μας, όπως είπα και νωρίτερα, θέλουμε να συνεχίσουμε τις καλές εμφανίσεις, όπως εκείνη που πραγματοποιήσαμε εκτός έδρας με την Λάρισα την προηγούμενη αγωνιστική.

Παίζουμε στην έδρα μας και πρέπει να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό, να επιβάλουμε το παιχνίδι μας και τον ρυθμό μας, προκειμένου να πάρουμε μία πολύ σημαντική νίκη που την θέλουμε πάρα πολύ εν όψει της συνέχειας και της ολοκλήρωσης της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος, αλλά και των play offs».

Βαγγέλης Μάντζαρης

 

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 03 Απρίλιος 2021 20:16
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Μανωλόπουλος: «Περήφανος για τους παίκτες μου»! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας