Τελευταία ενημέρωση 12:34, 25 Απρ 2024

«Βούλιαξε» και το Φάληρο το πόλο του ΓΣΠ!

Κατηγορία Water Polo
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Κυριολεκτικά «τα σπάει» η Ανδρική Ομάδα πόλο του  ΓΣ Περιστερίου καθώς επικράτησε με 11-9 εκτός έδρας και του Παλαιού Φαλήρου για την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης της Α1 Ανδρών.

Η ομάδα του Κώστα Λούδη μετρά πλέον τρεις σερί νίκες (με Βόλο, Χίο και Παλαιό Φάληρο) και έχει εδραιωθεί στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας πίσω από τη Βουλιαγμένη, ενώ την επόμενη Τετάρτη (7/4, 17:00) υποδέχεται τον Ολυμπιακό Πειραιώς στο Κολυμβητήριο της «Χωράφας».

Από το πρώτο οκτάλεπτο, το Περιστέρι έδειξε τις διαθέσεις του (1-2), αλλά η νευρικότητα στην τελική προσπάθεια δεν επέτρεψε να αποκτηθεί μια σημαντική διαφορά. Όμως, μετά το ισορροπημένο δεύτερο οκτάλεπτο (2-2), οι πολίστες του Κώστα Λούδη, με τους Φάρμερ και Κλήμο να σημειώνουν από τρία τέρματα, άνοιξαν τη διαφορά στο τρίτο οκτάλεπτο (3-5) και εκεί ουσιαστικά «κλείδωσαν» τη νίκη, αφού μπορεί να χάθηκε η τελευταία περίοδος, όμως η διαφορά των τριών τερμάτων ήταν ο θεμέλιος λίθος για τη νίκη του Περιστερίου.

Τα οκτάλεπτα: 1-2, 2-2, 3-5, 3-2

Παλαιό Φάληρο (Δημήτρης Κραβαρίτης): Χαϊδόπουλος, Χούπερ 6, Παγουλάτος, Παπαδημητρίου, Ραμίρεζ, Δίπλαρος, Τσολακούδης 2, Αθυμαρίτης, Χαλυβόπουλος, Λιαπάκης 1, Τσαχιλίδης, Γκαράνης, Μητράκης, Κοντονής, Κουρμελές

Περιστέρι (Κώστας Λούδης): Καραμπέτσος, Παπανικολάου 1, Λαδάς Π. 1, Φάρμερ 3, Γερακούδης, Κουκουμάκης, Σκαρπέλης, Καρούντζος, Μιρόνοφ 1, Κλήμος 3, Τζώρτζης 1, Αγκόρτσας 1, Αϊβαλιώτης, Λαδάς Σ., Μπιτσάκος.

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 03 Απρίλιος 2021 20:28
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Λούδης:«Νίκη που μας εδραιώνει»! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας