Τελευταία ενημέρωση 05:48, 26 Απρ 2024
Κατηγορία Θέματα
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Tην ήττα από τον Απόλλωνα Σμύρνης στη Χωράφα με 12-5 γνώρισε σήμερα το Περιστέρι στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Α1 υδατοσφαίρισης των Ανδρών!.

Μια ήττα που δεν λέει και «πολλά πράγματα» καθώς το Περιστέρι παρέμεινε στην 4η θέση κάτι που συνιστά επιτυχία ενώ ο Απόλλωνας εξασφάλισε την τρίτη θέση. Και οι δύο ομάδες άλλωστε θα συνεχίσουν στα play offs.

Το ματς ήταν ντέρμπι  στο α’ ημίχρονο με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν χέρι με χέρι στο σκορ, με τον Αλέξανδρο Γούνα να φέρνει προηγούμενη την «ελαφρά ταξιαρχία» στην ανάπαυλα σκοράροντας ένα πανέμορφο γκολ για το 4-5 στα 6’’ πριν το φινάλε του πρώτου μέρους.

Στο β’ ημίχρονο η ομάδα του Νίκου Δεληγιάννη επικράτησε κατά κράτος. Παίζοντας ομαδικό και όμορφο πόλο στην επίθεση κι έχοντας στιβαρή άμυνα κατάφερε να κλείσει την 3η περίοδο με το υπέρ της 9-4 και να φτάσει τελικώς στην επικράτηση με σκορ 12-5, με το Περιστέρι να πετυχαίνει το μοναδικό του γκολ στο β’ ημίχρονο 1’’ πριν τη λήξη με τον Αγκόρτσα!

Τόσο ο Φίλιπππος Καραμπέτσος (έπιασε τρία τετ α τετ) όσο και ο Κώστας Γαλανίδης πραγματοποίησαν εντυπωσιακές επεμβάσεις, με τον γκολκίπερ του Απόλλωνα να αφήνει τη θέση του στον νεαρό Δραγώνα στα τρία τελευταία λεπτά του ματς.

ΓΣ Περιστερίου – Απόλλων Σμύρνης 5-12 (2-2, 2-3, 0-4, 1-3)

ΓΣ Περιστερίου (Κώστας Λούδης): Καραμπέτσος, Παπανικολάου, Λαδάς Π., Φάρμερ, Τζαβάρας, Κουκουμάκης, Αγκόρτσας 1, Καρούντζος 2, Μιρόνοφ 1, Κλήμος, Τζώρτζης 1, Τσαγκάρης, Αϊβαλιώτης, Λαδάς Σ., Μπιτσάκος.

Απόλλων Σμύρνης (Νίκος Δεληγιάννης): Γαλανίδης, Αλαμάνος 2, Παπαγεωργίου 1, Δερμιτζάκης, Χατζηκυριακάκης 1, Τοράκης, Μοσκόφ 2, Βιτέλλας, Μπόουεν 1, Γούνας 3, Γωνιωτάκης 1, Σολανάκης 1, Δραγώνας, Φέγγος, Τροβάς

 

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 14 Απρίλιος 2021 20:06
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: «Grexplore»: Για ένα αξέχαστο «σαφάρι» στον Παρνασσό! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας