Τελευταία ενημέρωση 01:04, 25 Απρ 2024

Ρούσσης:«Η Γκαζιαντέπ μου θυμίζει Ατρόμητο»!

Κατηγορία ΠΑΕ Ατρόμητος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Συνέντευξη στην«Ερασπορ» παραχώρησε σήμερα ο επί σειρά ετών γυμναστής του Ατρόμητου Σωτήρης Ρούσσης ο οποίος αποχώρησε τον Ιανουάριο για να βρεθεί στο πλευρό του Ρικάρντο Σα Πίντο στη τουρκική Γκαζιαντεσπόρ.

Ο Ρούσσης μίλησε με κολακευτικά σχόλια για την πρώην ομάδα του αλλά και για τη ζωή στα βάθη της Ανατολής. Μεταξύ άλλων είπε τα εξής:

«Η Γκαζιαντεσπόρ μου θυμίζει τον Ατρόμητο γιατί είναι μια ομάδα με άριστη οργάνωση που είναι και οικογένεια ταυτόχρονα. Στόχος μας είναι η έξοδος στην Ευρώπη και αυτή την στιγμή είμαστε στην έκτη θέση. Ο πρώτος μας μήνας ήταν αρκετά δύσκολος γιατί δεν μας βοήθησαν τα αποτελέσματα και είχε κάποια σοβαρά προβλήματα τραυματισμών. Είναι μεγάλη η χαρά όταν συναντάς Έλληνες στην Τουρκία, πρόσφατα είχα αντίπαλο τον Κατράνη, μακάρι να εξάγουμε και προπονητές κάποια στιγμή. Στόχος μου είναι να με αξιώσει ο Θεός να βάλω κι εγώ ένα λιθαράκι για να ανοίξει ο δρόμος για τους Έλληνες προπονητές και γυμναστές εδώ στη Τουρκία. Ήδη με ρωτάνε για Έλληνες προπονητές και τους λέω τα καλύτερα γιατί δεν έχουμε τίποτα να ζηλέψουμε».

Για τον Ατρόμητο ο Ρούσσης είπε τα εξής΅«Το κομμάτι των σχέσεων είναι διαφορετικό με το κομμάτι της δουλειάς. Δεν μπορούμε να αναιρέσουμε τις δύο πρώτες χρονιές όμως στη τρίτη του χρονιά(εννοεί τον Κάνναντι) δεν υπήρχε η χημεία και κάπου εκεί χάλασε η δουλειά. Η διοίκηση του έδωσε και με το παραπάνω τη διαχείριση της ομάδα. Ο Ατρόμητος και ηθικά και επαγγελματικά μου έδωσε πάρα πολλά. Ο κύριος Σπανός, η κυρία Κοξένογλου και ο κύριος Αγγελόπουλος είναι θεόσταλτοι στο ποδόσφαιρο. Νομίζω ότι και για τον Ατρόμητο είναι επιτυχία όταν φεύγει ένας προπονητής για να πάει στο εξωτερικό. Οικονομικά και οργανωτικά ο Ατρόμητος δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από καμία ομάδα».

 

 

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 15 Απρίλιος 2021 21:15
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Η αποστολή για το Ηράκλειο »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας