Τελευταία ενημέρωση 07:48, 24 Απρ 2024

Ο Λάζαρος τον..έβγαλε από τη δύσκολη θέση!

Κατηγορία ΠΑΕ Ατρόμητος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Ακριβώς μια εβδομάδα πριν από την Ανάσταση του Λαζάρου, ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος με σεντρεφορίσιο και παλικαρίσιο γκολ στο 93' έβγαλε τον Ατρόμητο από τη δύσκολη θέση χαρίζοντας του ένα πολύτιμο βαθμό μέσα στο Γεντί Κουλέ με αντίπαλο τον ΟΦΗ (1-1).

Μπορεί για δέκατο σερί ματς ο Ατρόμητος να έμεινε χωρίς νίκη όμως η αντίδραση που έδειξε μετά το γκολ - πέναλτι του ΟΦΗ αποτελεί κέρδος ψυχολογίας μαζί με το βαθμό που του επιτρέπει να κοιμάται ήσυχος και την ερχόμενη εβδομάδα να καθαρίσει τη μπουγάδα εναντίον της Λαμίας.

Ακυρώθηκε γκολ του Μουνίθ με χρήση VAR στο 44'  καθ΄υπόδειξη του Τάσου Σιδηρόπουλου που έψαξε για κέρμα για πηγάδι και φαίνεται ότι το βρήκε.

                                                        Το ματς

Ισορροπημένο ήταν το ματς από τα πρώτα του λεπτά, με τον Ατρόμητο ωστόσο να έχει μεγαλύτερη ουσία στο παιχνίδι του, φτάνοντας πιο απειλητικά στην εστία του Βάτερμαν, χάνοντας δύο ευκαιρίες στο 16’, αρχικά με τον Γιακουμάκη να χάνει το… άχαστο μπροστά στον έμπειρο γκολκίπερ των Κρητικών, ενώ από το κόρνερ ο Γκαλβάο νικήθηκε από τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων. 

Με ευκολία ο Ατρόμητος διατηρούσε τον ΟΦΗ ακίνδυνο μπροστά στην εστία του και μάλιστα στο 44’ κατάφερε να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα, με το τέρμα του Μουνίθ, από ωραία συνεργασία των Γιακουμάκη, Μανούσου, ωστόσο οι «κυανόλευκοι» στάθηκαν άτυχοι, αφού ο Μανούσος ήταν οριακά εκτεθειμένος από την άμυνα των γηπεδούχων.

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν μια διαφορετική ιστορία. Παρά τα αγωνιστικά του θέματα και την αδυναμία του να δημιουργήσει σε καθαρή ροή αγώνα, ο ΟΦΗ κατάφερνε να βάζει δύσκολα στον Ατρόμητο και ειδικότερα μέσω στατικών φάσεων. Αρχικά, ο Διαμαντής στο 53’ με το κεφάλι έστειλε την προειδοποιητική βολή, με τον Γιαννιώτη να πραγματοποιεί εξαιρετική επέμβαση, ενώ ο ίδιος παίκτης ήταν πρωταγωνιστής στο πέναλτι που κέρδισαν οι Κρητικοί στο 66’ έπειτα από εξέταση VAR, με τον Σάλομον να κάνει χέρι.

Ο Ντε Γκουζμάν κατάφερε να ανοίξει το σκορ από την άσπρη βούλα, ωστόσο ο ΟΦΗ επέλεξε να δώσει στη συνέχεια μέτρα στον Ατρόμητο, προσπαθώντας να υπερασπιστεί το προβάδισμα του ενός γκολ. Οι Περιστεριώτες δεν είχαν άλλη επιλογή από το να επιτεθούν και ο Σάββας Παντελίδης πέρασε ως τελευταία αλλαγή τον Ραμπέλο, που στα τελευταία πέντε ματς δεν είχε αγωνιστεί δευτερόλεπτο. Τελικά, ο Χιλιανός έδωσε μια δική του απάντηση, αφού ήταν ο μοναδικός που έβγαλε μία σωστή σέντρα από πλευράς Περιστεριωτών, με τον Λάζαρο να τη στέλνει στα δίχτυα, νικώντας στον αέρα τον Ουές.

ΟΦΗ (4-2-3-1): Βάτερμαν – Μαρινάκης (87’ Βαφέας), Διαμαντής, Βούρος, Κοροβέσης (61’ Στάρτζεον) - Μεγιάδο, Σακόρ - Ντε Γκούζμαν, Σολίς, Σαρδινέρο (72’ Γρίβας) – Γιάννου (60’ Λυμπεράκης).

Ατρόμητος (4-3-1-2): Γιαννιώτης – Γκάλο, Γούτας, Μαυρομμάτης, Γκαλβάο (78’ Τομάσεβιτς) – Σάλομον, Νάτσος (71’ Χριστοδουλόπουλος), Ούμπιδες (84’ Ραμπέλο) – Μουνίθ (84’ Εντομβόνγι) – Γιακουμάκης (71’ Κωτσόπουλος), Μανούσος.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Χριστοδουλόπουλος: «Δεν αξίζει στον Ατρόμητο»! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας