Τελευταία ενημέρωση 10:32, 19 Απρ 2024

Ψάχνει τη πρώτη νίκη μετά από 11 ματς

Κατηγορία ΠΑΕ Ατρόμητος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Όταν στις 14 Ιανουαρίου ο Ατρόμητος νικούσε τη Λαμία στο Περιστέρι, έφτανε τους 20 βαθμούς, ενώ η Λαμία είχε μόλις πέντε!

Ποιος φανταζόταν ότι σήμερα στο νέο τους ραντεβού, η Λαμία θα ήταν ένα βαθμό πάνω από τον Ατρόμητο και την ομάδα της Αθήνας να κοιτάζει πίσω της με ανησυχία;

Σημαντικό παιχνίδι, με το νικητή να ξεμπλέκει, ενώ η ισοπαλία θα είναι καλό αποτέλεσμα, ανάλογα με τα αποτελέσματα των ομάδων που είναι πίσω.

Ο Ατρόμητος

Η φτωχή συγκομιδή του Ατρομήτου στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, συνεχίζεται και στα Playouts, όπου με δύο γκολ και δύο βαθμούς σε τέσσερα παιχνίδια, εξακολουθεί να ανησυχεί. Το γκολ βέβαια του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου στο 90’ στο Ηράκλειο έδωσε πολύτιμο βαθμό και κράτησε τον ΟΦΗ μακριά.

Δεν έχει νίκη στα δέκα τελευταία παιχνίδια του στο πρωτάθλημα, με πέντε ισοπαλίες και πέντε ήττες, από τις 31 Ιανουαρίου, όταν και νίκησε στα Γιάννενα τον ΠΑΣ.

Γνώρισε την ήττα από την ΑΕΛ στην έδρα του, ομάδα που δεν τον είχε νικήσει ποτέ στο Περιστέρι, μένοντας χωρίς νίκη για περισσότερο από τρεις μήνες πλέον! Η τελευταία του νίκη ήταν στις 14 Ιανουαρίου, 2-1 τη Λαμία.

Η Λαμία
Όλο και λιγοστεύει η αγωνία της Λαμίας για την παραμονή της στην κατηγορία. Μπορεί να μη νίκησε στην έδρα της την ΑΕΛ, ωστόσο κράτησε τη διαφορά από τις ομάδες που ακολουθούν.

Μαζί με την ΑΕΛ έχουν την καλύτερη συγκομιδή στα Playouts, οκτώ βαθμούς.

Είναι αήττητη στα έξι τελευταία  παιχνίδια,  και μάζεψε 12 βαθμούς. Έχει κάνει μόλις δύο ήττες στα 16 τελευταία παιχνίδια και αυτές είναι στις έδρες του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ.

Ξεκίνησε τα Playouts με ένα εντυπωσιακό 3-0 στο Αγρίνιο, ισοφαρίζοντας το ρεκόρ ευρύτερης νίκης της στην κατηγορία και ζευγάρωσε τις εκτός έδρας νίκες της στα Γιάννενα, νικώντας με ανατροπή.

Πέτυχε πέντε γκολ στο Αγρίνιο και τα Γιάννενα, στα δύο παιχνίδια των Playouts, όσα είχε πετύχει και στα 13 παιχνίδια της κανονικής περιόδου!

Μεταξύ τους
Ο Ατρόμητος επικράτησε της Λαμίας στον πρώτο γύρο με ανατροπή, ενώ στη Λαμία ήλθαν ισόπαλοι, έφεραν δηλαδή το πιο συνηθισμένο αποτέλεσμά τους.

Ο Ατρόμητος είναι αήττητος στα πέντε τελευταία παιχνίδια με τη Λαμία, ωστόσο τα τέσσερα από αυτά είναι ισόπαλα. Το φετινό 0-0 ήταν η πρώτη ισοπαλία χωρίς γκολ, αφού είχαν τρεις με 1-1 και μια με 2-2.

Η Λαμία έχει προηγηθεί του Ατρόμητου σε πέντε παιχνίδια από τα εννέα στην ιστορία τους, και δεν κέρδισε κανένα από αυτά. Στη μοναδική της νίκη τον Ιανουάριο του 2019 με 2-1, είχε προηγηθεί ο Ατρόμητος!

Στο Περιστέρι ο Ατρόμητος νίκησε στο τελευταίο παιχνίδι, αφού η Λαμία είχε πάρει ισοπαλία και στα δύο περσινά 1-1. Δεν υπάρχει νίκη φιλοξενούμενου στην ιστορία τους στην κατηγορία.

Η ιστορία
Νίκες Ατρομήτου: 3
Ισοπαλίες: 5
Νίκες Λαμίας: 1

Με γηπεδούχο τον Ατρόμητο

Νίκες Ατρομήτου: 3
Ισοπαλίες: 2
Νίκες Λαμίας: 0

Στην κανονική περίοδο

14.01.2021: Ατρόμητος – Λαμία 2-1
(38’ πέναλτι Χριστοδουλόπουλος, 85’ σουτ Σάλομον – 9’ σουτ Καραμάνος)
14.03.2021: Λαμία – Ατρόμητος 0-0
(Στο 44’ ο Μανδάς απέκρουσε πέναλτι του Ντέλετιτς)

Πηγή: www.slgr.gr

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Άντε να τελειώνει αυτή η χρονιά! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας