Τελευταία ενημέρωση 00:17, 19 Απρ 2024
Κατηγορία ΠΑΕ Ατρόμητος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Παρά τα 24  χρόνια τον χαρακτηρίζει η ωριμότητα και η ηρεμία στο παιχνίδι του. Μια από τις μεταγραφές του Ιανουαρίου που έπιασαν τόπο αμέσως είναι ο Θεοφάνης Μαυρομάττης. Καθιερώθηκε στο κέντρο της άμυνας του Ατρόμητου, σε μια δύσκολη χρονιά για την ομάδα, με το βλέμμα του ωστόσο να είναι στραμμένο και στην επόμενη μέρα.

---- Θεοφάνη έφυγες από ένα club με «βαρύ» όνομα και ήρθες σε ένα club που τα τελευταία χρόνια είναι ψηλά στην συνείδηση των φιλάθλων. Νιώθεις δικαιωμένος για την επιλογή σου;

«Όπως όλοι μας γνωρίζουμε ο Παναθηναϊκός είναι μια πολύ μεγάλη ομάδα, στην οποία ήμουν από τα 17 μου, έχω μεγαλώσει σε αυτή και ποδοσφαιρικά και ως άνθρωπος. Χρωστάω πολλά στο Club και σε όσους δούλεψα κοντά τους, ο κύκλος όμως έκλεισε όταν ενημερώθηκα ότι δεν θα ήμουν βασικό στέλεχος. Βρίσκομαι πια σε μια ποδοσφαιρική ηλικία που θα πρέπει να έχω παιχνίδια στα πόδια μου και ο Ατρόμητος από την πρώτη στιγμή έδειξε εμπιστοσύνη στο πρόσωπο μου. Η απόφαση μου να μετακινηθώ στο Περιστέρι δεν ήταν δύσκολη, απευθείας είπα το «ναι» γιατί ο Ατρόμητος τα τελευταία χρόνια κάνει πολύ καλές πορείες στο πρωτάθλημα και ο βασικός του στόχος είναι η έξοδος στην Ευρώπη».

----Τι «ζύγισες» περισσότερο και αποφάσισες να συνεχίσεις την καριέρα σου στον Ατρόμητο, ποιο ήταν δηλαδή το βασικό σου κριτήριο;

«Το βασικό μου κριτήριο είναι ότι ήρθα σε μια ομάδα με άριστη οργάνωση και φιλοδοξίες με στόχο να παίξω. Προσαρμόστηκα πάρα πολύ γρήγορα, με βοήθησαν οι νέοι συμπαίκτες μου και το άριστο κλίμα στα αποδυτήρια..Μπορεί να μην πηγαίνουμε πολύ καλά όμως έτσι είναι το ποδόσφαιρο έχει καλές και κακές στιγμές σημασία έχει εμείς να δίνουμε το 100% για να είμαστε πρώτα απ’ όλα ευχαριστημένοι με τους εαυτούς μας».

---- Παίζοντας στις υποδομές του Παναθηναϊκού με την Κ19 γνώριζες τη δυναμική του Ατρόμητου και σε αυτό το πεδίο έτσι δεν είναι;

«Βέβαια κάθε φορά που παίζαμε με τον Ατρόμητο υπήρχε μεγάλος ανταγωνισμός αλλά και στις Εθνικές Νέων και Ελπίδων ο Ατρόμητος είχε παιδιά από την ακαδημία του, δείγμα ότι κάνει πολύ καλή δουλειά».

----- Η φετινή χρονιά χαρακτηρίζεται αποτυχημένη γιατί η ομάδα δεν μπήκε στην 6αδα. Αυτό σημαίνει ότι έχει «μεγαλώσει» αρκετά….

«Πράγματι το club  έχει καταφέρει πάρα πολλά από μόνο του, υπολογίζεται ως μια πολύ δυνατή και καλή ομάδα, απλά η φετινή εικόνα δεν αντικατοπτρίζει πλήρως το όνομα του γιατί έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε τον Ατρόμητο να είναι ψηλά».

----- Ο δικός σου προσωπικός στόχος σε αυτόν τον 1,5 χρόνο που θα είσαι στην ομάδα καθώς έχει συμβόλαιο μέχρι το 2022 ποιος είναι;

«Να βοηθήσω την ομάδα να παίξω όσο πιο πολλά ματς μπορώ, να εξελιχθώ σαν παίκτης και ως άνθρωπος. Ο μεγαλύτερος στόχος μου όπως και κάθε αθλητή είναι βέβαια η Εθνική ομάδα».

----- Ποιο πρόσωπο του ποδοσφαίρου εκτιμάς περισσότερο; 

«Από την στιγμή που θυμάμαι τον εαυτό μου να παίζει ποδόσφαιρο, έχω δουλέψει με πολλούς προπονητές αλλά και πρόσωπα που με έχουν βοηθήσει αρκετά. Από τον Αριστέα Άργους που είναι η πρώτη μου ακαδημία, τον Παναργειακό μέχρι και τον Παναθηναϊκό. Αν πω κάποια ονόματα θα αδικήσω κάποια άλλα, τρέφω σεβασμό για όποιον έχω συνεργαστεί όμως θα σταθώ στο δίδυμο των Δώνη – Νταμπίζα με τους οποίους έκανα τα πρώτα μου βήμαρα στη Σούπερ Λίγκα και με βοήθησαν στην εξέλιξη μου».

---- Ο πατέρας σου Αντώνης ήταν παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Παναργειακού. Ποιες συμβουλές σου έδωσε;

«Κοιτάξτε είναι ένα ευαίσθητο θέμα για εμένα, σίγουρα αν δεν ήταν ο πατέρας μου δεν θα μπορούσα να είχα πετύχει όσα έχω πετύχει μέχρι τώρα στο ποδόσφαιρο»

---  Διάλεξε τρεις  λέξεις που περιγράφουν τον εαυτό σου.  

«Ηρεμία, υπομονή και ειλικρίνεια»

---- Ποια μουσική (τραγούδι) θα ήθελες να παίξουν στο γάμο σου;

«Ακόμη δεν έχει έρθει η ώρα και θα το αποφασίσω με τη γυναίκα μου. Σε κάθε περίπτωση ακούω και ελληνική μουσική και ξένη ανάλογα με την ώρα και τη διάθεση».

---- Η αγαπημένη σου απασχόληση εκτός γηπέδου; 

«Τώρα που έχουμε και καραντίνα ασχολούμαι κυρίως με το gaming μαζί με φίλους μου, βλέπω ταινίες αλλά και να πίνω καφέ έστω και στο χέρι περπατώντας στον Άλιμο».

----- Ποιο ταλέντο πέρα από το ποδόσφαιρο θα ήθελες να έχεις;  

«Η αλήθεια είναι ότι δεν το έχω σκεφθεί, μάλλον θα σπούδαζα. Έκανα πάντως την προσπάθεια μου να περάσω στη Γυμναστική Ακαδημία αλλά σε γενικές γραμμές από μικρός έκανα focus στο ποδόσφαιρο».

---- Το Πάσχα με τι το έχεις συνδυάσει; Που συνηθίζεις να το περνάς;

«Με την οικογένεια μου στο πατρικό μου στο Άργος. Άλλωστε πάντα πηγαίνω όταν έχω χρόνο, είναι κοντινή η απόσταση».

---- Πέρσι που είχαμε την πρώτη καραντίνα που πέρασες το Πάσχα;

«Ήμουν στη Δανία καθώς αγωνιζόμουν στη Σοντερίσκε. Δεν υπήρχε τρόπος να έρθω στην Ελλάδα και το πέρασα με βιντεοκλήσεις στην οικογένεια μου. Δεν ήταν κάτι ευχάριστο, τουλάχιστον το φετινό Πάσχα θα είμαι κοντά στα αγαπημένα μου πρόσωπα».

---- Πως βίωσες την ποδοσφαιρική εμπειρία στη Δανία;

«Είναι μια εντελώς άλλη νοοτροπία και θέλεις χρόνο να προσαρμοστείς. Οι άνθρωποι της ομάδας με βοήθησαν από την πρώτη στιγμή και σε όποια ανάγκη είχα. Το επίπεδο του πρωταθλήματος είναι εξίσου πολύ καλό και δυνατό, ίσως λίγο πιο δυνατό από το δικό μας. Εκεί δουλεύουν πολύ στο φυσικό κομμάτι γιατί πολλά παιχνίδια γίνονται με βροχές, με κρύο, με αέρα και πηγαίνουν στη δύναμη. Εγώ δούλεψα σε κάποια σημεία του σώματος μου που ήταν αδούλευτα και γενικά ήταν μια πολύ καλή και χρήσιμη εμπειρία».

---- Ποια ευχή έχεις να κάνεις εν όψει της φετινού Πάσχα στους φίλους της ομάδας;

«Να ευχηθώ στον καθένα ξεχωριστά και σε όλους μαζί Υγεία, ευτυχία στις οικογένειες τους και Καλή Ανάσταση. Να περάσουν τις Άγιες Μέρες όσο το δυνατόν πιο όμορφα με τις οικογένειες τους και του χρόνου τέτοια εποχή να έχουμε απαλλαγεί από τον εφιάλτη της πανδημίας».

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Επιστροφή στις προπονήσεις »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας