Τελευταία ενημέρωση 19:53, 25 Απρ 2024
Κατηγορία Ποδόσφαιρο
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Τρεις παίκτες περιστεριώτικων ομάδων μιλούν για τη διακοπή των πρωταθλημάτων

Πρόωρα έπεσε η αυλαία των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων μετά από την σχετική απόφαση που πήρε η ΕΠΣΑ εκτελώντας σχετική εντολή της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ. Στο «Αθλητικό Περιστέρι» μίλησαν τρεις ποδοσφαιριστές από ομάδες της πόλης για το πώς βίωσαν τη φετινή σεζόν και τις επιπτώσεις της οριστικής διακοπής.

ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΟΛΥΖΩΓΟΠΟΥΛΟΣ (ΚΗΠΟΥΠΟΛΗ)

«Είναι πολύ δύσκολο αυτό που περνάμε, εμείς οι ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές το κάνουμε από αγάπη για να ξεφύγουμε από την καθημερινότητα και να περνάμε καλά. Ελπίζουμε να περάσει όλο αυτό με την πανδημία γρήγορα και να γυρίσουμε από τη νέα σεζόν στους αγωνιστικούς χώρους. Σίγουρα θα μείνουμε πίσω γιατί οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές δεν έχουν ακολουθήσει κάποιο πρόγραμμα και θα θέλει πολύ καιρό για την επιστροφή στην κατάσταση που υπήρχε πριν τη διακοπή. Η αλήθεια είναι ότι με ενόχλησε η διακοπή επειδή είχαμε πάρει μια σειρά όμως δυστυχώς δεν μπορούσε να υπάρξει άλλη λύση. Αγωνίζομαι στην Κηπούπολη τα τελευταία εννέα χρόνια και έχουμε ζήσει πολύ καλές στιγμές με την ομάδα»

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗΣ (ΗΦΑΙΣΤΟΣ)

 

«Χρόνος χάθηκε σίγουρα και το πώς νιώθουμε αφορά τον κάθε παίκτη ξεχωριστά. Εγώ μπορεί να αγωνίζομαι σε ερασιτεχνικό σωματείο όμως νιώθω και πράττω σαν επαγγελματίας και προσπάθησα όλους αυτούς τους μήνες όχι να βελτιωθώ αλλά να διατηρηθώ σε καλή κατάσταση. Αυτό θα φανεί βέβαια από τον Σεπτέμβριο. Ελπίζω και οι συμπαίκτες μου να αξιοποίησαν το χρόνο τους, αλλά αυτό έχει να κάνει με τι θέλει να πετύχει το κάθε παιδί. Είμαι 19 ετών, αγωνίζομαι στη θέση του τερματοφύλακα και κοιτάζω μόνο τον Ήφαιστο να πάρω τα λεπτά συμμετοχής που πρέπει και να χτίσουμε πάνω σε αυτό με βάση το πλάνο του προπονητή μου κυρίου Αλεξάκη».

ΒΑΛΕΝΤΙΝΟΣ ΡΕΖΤΣΟΒ (ΑΝΘΟΥΠΟΛΗ)

«Η κατάσταση είναι δύσκολη για όλο τον κόσμο, σίγουρα θα θέλαμε να ήμασταν στους αγωνιστικούς χώρους όμως το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο δεν το προστατεύουν όσο το επαγγελματικό. Ως ερασιτέχνες προπονούμαστε κάθε μέρα και τα Σαββατοκύριακα κάνουμε προπονήσεις σε μικρά γηπεδάκια ή ξεχωριστά για να κρατηθούμε σε καλή κατάσταση. Η χρονιά έχει χαθεί, έχουμε μείνει πίσω και όσο και αν θέλουμε να διατηρηθούμε στην προγενέστερη κατάσταση μας δεν θα είναι το ίδιο. Η διακοπή των πρωταθλημάτων θα δυσκολέψει ακόμη περισσότερο τα παιδιά που έχουν κάποια δουλειά γιατί  δεν θα έχουν  τις αντοχές για να κάνουν προπόνηση. Θα ήταν εντελώς διαφορετικά άμα γνώριζαν ότι τους περιμένει η ομάδα τους, γιατί όταν προπονείσαι με τους συμπαίκτες σου ουσιαστικά ξεσκάς από την καθημερινότητα».

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 04 Μάιος 2021 11:28
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας