Τελευταία ενημέρωση 09:42, 25 Απρ 2024

Ξηλώνει το πουλόβερ της Γ' Εθνικής!

Κατηγορία Άγιος Ιερόθεος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)

Διαβάστε την στήλη Ιεροθιώτικα από την εφημερίδα Αθλητικό Περιστέρι.

--- Ο φούρνος της γειτονιάς μου στον Άγιο Ιερόθεο μπορεί να γκρεμιστεί φίλοι μου, όμως εκείνος που δεν γκρεμίζεται με τίποτα είναι ο Ρούμπας. Αυτός ο μεγάλος και τρανός παράγοντας. Καλά να είναι ο άνθρωπος και να μείνει εκεί στη καρέκλα του για πολλά χρόνια ακόμη για να έχω κι εγώ «ψωμί» για να γράφω και να σχολιάζω όσα συμβαίνουν στα πέριξ.

----- Καταρχάς την αλήθεια πρέπει να τη λέμε και να του βγάζουμε του ανθρώπου το καπέλο. Γιατί τα καταφέρνει εδώ και πάνω από μια δεκαετία να μην κουνιέται, όλοι να φεύγουν, εκείνος να μένει γαντζωμένος λες και η ομάδα είναι ιδιοκτησία του. Είπαμε όμως είναι τρομερός παράγοντας και χωρίς αυτόν ο Ιερόθεος δεν μπορεί….

---- Τον τελευταίο καιρό ο Ρούμπας έχει βαλθεί να ξηλώσει όλο το πουλόβερ που έφερε τον Ιερόθεο στην Γ’ Εθνική και τον καθιέρωσε. Ξεκίνησε με την αποχώρηση του Βαγγέλη Ρούσσου που τον «άδειασε» κυριολεκτικά. Ποιον; Τον άνθρωπο που τον είχε στη καρέκλα του προέδρου για να κάνει τον «κονιόρδιο» κι εκείνος έτρεχε το αγωνιστικό κομμάτι της ομάδας. Ο Ρούμπας ήταν για να πουλάει τα διαρκείας, τα βιβλία, να κάνει τον εκφωνητή ευχαριστώντας τους χορηγούς και να κόβει τη βασιλόπιτα

* Πείτε με παράξενο αλλά μετά τον Ρούσσο, έφυγε πάλι με «πρωταγωνιστή» τον Ρούμπα ένα παιδί που είχε καταθέσει και τη ψυχή του για τον Ιερόθεο. Για πολλά χρόνια. Είναι ο  φροντιστής Θέμης Τζέμης. Μα καλά θα αναρωτηθείτε «πειράζει που έφυγε ο φροντιστής;». Στην προκειμένη περίπτωση δεν μιλάμε για έναν οποιοδήποτε φροντιστή αλλά για ένα παιδί που είναι Ιερόθεος και στο αίμα του. Αυτό το παιδί ο Ρούμπας…επέτρεψε να φύγει ή δεν είναι έτσι;

* Το ξέρω ότι θα βγει ο Ρούμπας για να πει την αλήθεια μόλις με διαβάσει και να βάλει τα πράγματα σε μια τάξη. Εγώ αυτό που λέω είναι ότι ένα παιδί με τόση προσφορά σε μια ομάδα δεν το αφήνεις να φύγει. Κάνεις προσπάθεια να το κρατήσεις, δεν το καλείς στο γραφείο σου για τα μάτια του κόσμου έτσι τάχαμου ότι ενδιαφέρεσαι για εκείνο και του ζητάς εμμέσως να αποχωρήσει.

* Το ξήλωμα του πουλόβερ ο Ρούμπας το συνέχισε με την αποχώρηση του Γιώργου Πολίτη. Ενός παίκτη που για πέντε χρόνια πρόσφερε μεγάλες  υπηρεσίες στον Ιερόθεο, ξεχώρισε για το ήθος του και δεν έδωσε ποτέ δικαιώματα. Και αυτόν τον παίκτη ο Ρούμπας τον άφησε να φύγει. Δεν έκανε απολύτως τίποτα για να τον κρατήσει, δεν σεβάστηκε την προσφορά του και δεν του επέτρεψε να φύγει το καλοκαίρι με τη λήξη του πρωταθλήματος με ψηλά το κεφάλι.

* Το ξέρω ότι και γι’ αυτό το θέμα θα βγει πάλι ο Ρούμπας για να πει την αλήθεια και να βάλει τα πράγματα σε μια τάξη. Θα πει ότι ήταν απόφαση του προπονητή και κάτι τέτοια. Όπως τον βολεύει τον Ρούμπα. Ένας στιβαρός παράγοντας ποτέ δεν αφήνει μια διαφωνία να εκτρέπεται σε διαζύγιο. Ειδικά όταν πρόκειται για παίκτη με τη προσφορά του Πολίτη. Καμία σημασία, προσφέρεις δεν προσφέρεις. Αυτή είναι η κοσμοθεωρία του Ρούμπα.

* Ο Ρούμπας που είναι και Δημοτικός Σύμβουλος Περιστερίου έχει πει άλλωστε το εξής αμίμητο: «Εμείς είμαστε Ιεροθιώτες και όχι Περιστεριώτες». Καταγεγραμμένη δήλωση στο βιβλίο του Ιερόθεου που το μοίραζε δεξιά και αριστερά με τον ιδρώτα και τη δουλειά άλλων και έκανε τον «κονιόρδο» βγάζοντας φωτογραφίες  με το δήμαρχο ή δίνοντας το στις άλλες ομάδες. Αλήθεια μαθήματα οδήγησης τζάμπα κάνει ο Ρούμπας; Να ξέρω για να πάω να κάνω;

* Εγώ δεν είμαι πάντως σαν κάποιους άλλους που ενώ  στέλνουν εξώδικα,  λένε ότι δεν έστειλαν, που βάζουν κολλητούς τους να απειλούν και προσπαθούν να βλάψουν επαγγελματίες ανθρώπους. Σαν κάποιους άλλους λέω μη παρεξηγηθώ. Εγώ θα πω ότι ο Ρούμπας σαν επαγγελματίας είναι άριστος. Ξεκάθαρα πράγματα. Άλλο η παραγοντική μικροψυχία, άλλο να δηλώνεις «Ιεροθιώτης» και να ζητάς τη ψήφο Περιστεριωτών και άλλο το επάγγελμα που κάνεις με αξιοπρέπεια.

* Για να διαπιστώσετε  λοιπόν ότι όσο αγαπάει ο Ρούμπας τον Ατρόμητο άλλο τόσο….αγαπάει και το Περιστέρι δείτε τι γράφει η επίσημη σελίδα του Ιερόθεου στο Facebook. «Ερασιτεχνικός σύλλογος με έδρα τα δυτικά προάστια της Αθήνας». Προσέξτε φίλοι μου, όχι με έδρα το Περιστέρι, αλλά τα δυτικά προάστια της Αθήνας. Δηλαδή λέτε να μην έχει βάλει ούτε κι εδώ το χέρι του ο Ρούμπας;  Εγώ πιστεύω ότι θα πει πως δεν έχει καμία σχέση.

* Όπως λοιπόν  ο Ρούμπας δεν μπορεί να προφέρει τη λέξη «Ατρόμητος», (αλήθεια γιατί έμαθε τον Ατρόμητο και πήγε γήπεδο μετά τις εκλογές;) μάλλον η ομάδα της οποίας ηγείται επί σειρά ετών δεν μπορεί να γράψει τη λέξη «Περιστέρι». Άκου ομάδα με έδρα τα δυτικά προάστια. Απορώ όμως με το δήμαρχο, τίποτα άλλο δεν έχω να συμπληρώσω, η εικόνα μιλάει μόνη της και πείτε μου ότι και σε αυτό έχω άδικο.

* Να σας πω την αλήθεια δεν περίμενα ότι θα είχα τόση μεγάλη αποδοχή από το αναγνωστικό κοινό. Μια – δύο φορές έγραψα κι...έφαγα τόσο τον Περιστεριάρχη όσο και την Ρουμπίνη. Το θέμα είναι ότι δεν μου φτάνει ο χώρος έχω τόσα πολλά να σας πω κι εσείς θα είστε σε αγωνία μέχρι την επόμενη φορά. Η ομάδα πάντως και αυτό είναι πολύ ευχάριστο θα κάνει καλή πορεία στη Γ’ Εθνική. Με την ομάδα είμαστε όχι με τα πρόσωπα. Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα φίλοι μου με Υγεία και σύντομα ελεύθεροι. Την αγάπη μου!

Ο ΙΕΡΟΘΙΩΤΗΣ

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Ενημέρωση για τους φιλάθλους! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας