Τελευταία ενημέρωση 06:43, 24 Απρ 2024

Η στήλη «Σφηνάκια από το Αθλητικό Περιστέρι

Κατηγορία Παρασκήνια
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Διαβάστε την στήλη «Σφηνάκια» από την εφημερίδα Αθλητικό Περιστέρι.

---- Θετικός στον Κορονοϊό βρέθηκε ο Αντιδήμαρχος Παιδείας Τάσος Θεοδωράκος έχοντας την παρρησία να το γνωστοποιήσει στην προσωπική του σελίδα στο Fb. Για προληπτικούς λόγους νοσηλεύτηκε στο «Σισμανόγλειο» καθ’ υπόδειξη των ιατρών του. Ευχόμαστε την ώρα που διαβάζονται τούτες οι γραμμές να έχει λήξει η περιπέτεια της υγείας του και να έχει επιστρέψει ακόμη πιο δυνατός στα καθήκοντα του. Περαστικά και σιδερένιος.

-----Πιο κοντά στη Νέα Φιλαδέλφεια παρά στο Περιστέρι θέλει να είναι η ΑΕΚ Περιστερίου.  Στην επίσημη σελίδα της στο fb ανεβαίνουν άσχετα  θέματα από τη Νέα Φιλαδέλφεια, ίσως όχι με ευθύνη της διοίκησης. Στο συγκεκριμένο δημοσίευμα χαρακτηρίζεται «η καλύτερη επιλογή» η τοποθέτηση της κυρίας Ανθής Παπακώστα ως αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής του δήμου της Νέας Φιλαδέλφειας. Να υποθέσω λοιπόν ότι το κλειστό στο «Κάρβουνο» πήρε άδεια με ενέργειες του Βούρου και όχι του Παχατουρίδη!  

----- Ο Απρίλης είναι ο μήνας που δεν έχει προκαλεί ευχάριστες αναμνήσεις στους φιλάθλους του Ατρόμητου. 30 Απριλίου 1995 έφυγε από τη ζωή ο Μουκάντι Τσιμάγκα στο γήπεδο της Ελευσίνας. 30 Απριλίου 2011 ο Ατρόμητος έχασε 3-0  στον τελικό της ντροπής με την ΑΕΚ, τη λήξη του οποίου ο διαιτητής Κάκος τη σφύριξε στα αποδυτήρια του ΟΑΚΑ. 28 Απριλίου 2012 ο Ατρόμητος έχασε με γκολ του Φουστέρ στο 119’ στον δεύτερο συνεχόμενο τελικό κόντρα στον Ολυμπιακό. Στον τελικό εκείνο που άμα πήγαινε στα πέναλτι οι πιθανότητες θα ήταν μισές μισές.

---- Έφυγε  από τη ζωή στις 4 Απριλίου ο Μιχάλης Αλεγκάκης ο οποίος είχε διατελέσει πρόεδρος του Ηρακλή Περιστερίου στη δεκαετία του ’70. Ήταν 79 ετών.

----- Δεν θα φύγουν αμέσως για διακοπές οι παίκτες του Ατρόμητου μετά την ολοκλήρωση των play out. Το τελευταίο ματς θα το δώσουν στις 15 Μαΐου με αντίπαλο τον Βόλο στο Περιστέρι  και για 15 μέρες ακόμη η ομάδα θα κάνει προπονήσεις στο «Μαζαράκη». Το επόμενο ραντεβού θα είναι στο τελευταίο πενθήμερο του Ιουνίου για την έναρξη της προετοιμασίας.

---- Μεταγραφή για 2 μήνες στη Θύελλα Κατσικά Ιωαννίνων πραγματοποίησε ο μέσος του ΑΟ Περιστερίου Ρίζος που κατάγεται άλλωστε από τα Γιάννινα. Μια καλή λύση για να πάρει παιχνίδια στα πόδια του μιας και η Θύελλα αγωνίζεται στη Γ’ Εθνική και το καλοκαίρι θα επιστρέψει πάλι στον Όμιλο.

---- Η Κηπούπολη παραχώρησε ομοίως για 2 μήνες στον Ατρόμητο Χιλιομοδίου Κορινθίας ( η πατρίδα της Ειρήνης Παππά) τον μέσο Ανδρέα Κοντούλη με την προοπτική να γυρίσει στην ομάδα μετά τη λήξη του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής.

---- Τα πολύ καλά αποδυτήρια και κυρίως η συνεργασία του τεχνικού επιτελείου ήταν το μυστικό της καλής πορείας του Ήφαιστου μέχρι τη διακοπή των πρωταθλημάτων. Το αποτυπώνει άλλωστε και ο φωτογραφικός φακός με τον προπονητή Λευτέρη Αλεξάκη, τον γυμναστή Τάκη Τριανταφύλλου και τον βοηθό προπονητή Δημήτρη Μαυρίκο να τα λένε τρώγοντας στα γραφεία του συλλόγου κάνοντας πλάνα για τη νέα πια περίοδο.

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Συγκινεί η κόρη του Ούμπι! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας