Τελευταία ενημέρωση 06:38, 25 Απρ 2024
Κατηγορία Water Polo
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Στην απειρία της ομάδας του απέδωσε την ήττα ο προπονητής του Περιστέρι Κώστας Λούδης, τονίζοντας ωστόσο πως αποτελεί τεράστια υπέρβαση για μία ομάδα που πέρυσι αγωνιζόταν στην Α2 να φθάσει ως εδώ και προσθέτοντας:

«Το πιστέψαμε πολύ αυτό το ματς, προετοιμασθήκαμε πολύ. Οι περισσότεροι παίκτες μας δεν έχουν ξαναπαίξει σε πλέι οφ, πολλώ δε μάλλον σε ημιτελικό πρωταθλήματος. Το αποτέλεσμα είναι ότι στον πρώτο αγώνα με τη Βουλιαγμένη, μία ομάδα χτισμένη για να πάρει τον τίτλο, “πήγαμε για βόλτα” στο Λαιμό, ο ΝΟΒ μας έπιασε από το λαιμό και μας έπνιξε. Οι παίκτες μας κατάλαβαν τι είχε συμβεί και φρόντισαν να γυρίσουν το διακόπτη, όπως λέμε. Γι’ αυτό και σήμερα παρουσιασθήκαμε ανταγωνιστικοί».

Για τη γενική εικόνα της ομάδας ο Λούδης ανέφερε πως αποδείχθηκε ότι μόνο τυχαίο δεν είναι που το Περιστέρι βρίσκεται στις τέσσερεις καλύτερες ομάδες της Ελλάδας, ενώ για τους αγώνες με τον Απόλλωνα που ακολουθούν δήλωσε πως η ομάδα του μόνο κερδισμένη σε εμπειρία μπορεί να βγει από τις αναμετρήσεις με έναν τόσο ισχυρό αντίπαλο και γι’ αυτό θα προσπαθήσει για το καλύτερο δυνατό. Και μιλώντας για το Κύπελλο Ελλάδας, ο προπονητής του ΓΣΠ τόνισε:

«Το Κύπελλο είναι για εμάς μία μεγάλη ευκαιρία, καθότι μας χαμογέλασε η τύχη στην κλήρωση. Δεν γίναμε όμως από τη μία στιγμή στην άλλη υπερομάδα – άλλωστε και οι άλλοι θεωρούν τους εαυτούς τους τυχερούς που απέφυγαν τα μεγαθήρια. Εμείς πάντως θα προσπαθήσουμε να κάνουμε μία ακόμη τεράστια υπέρβαση για να πάμε στον τελικό».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Καραμπέτσος: «Θέλουμε να κάνουμε μία μεγάλη νίκη» »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας