Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Κορυφαίος στο δικό του μετερίζι ο Νίκος Αποστόλου

Κατηγορία Παρασκήνια
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

 Το γιαννιώτικο πείσμα και η αγάπη για τη δουλειά που χαρακτηρίζουν τους ανθρώπους που κατάγονται απο αυτή τη γεωγραφική γωνιά της Ελλάδας σμίλεψε την οικογένεια Αποστόλου. Ο ένας αδελφός ο Τόλης Αποστόλου είναι πολύ γνωστός στο χώρο του ποδοσφαίρου προφανώς γιατί το συγκεκριμένο άθλημα είναι ευρέως διαδεδομένο και θεωρείται στις μέρες μεταξύ των κορυφαίων Ελλήνων σκάουτερ. Εδώ και πολλά χρόνια εργάζεται ως γνωστόν στον Ατρόμητο, του οποίου διατέλεσε παίκτης στη δεκαετία του '80.

Ο Νίκος Αποστόλου που παρουσιάζει σήμερα το peristerisports ασχολείται με ένα άθλημα την πάλη που είναι λιγότερο διαδεδομένο αλλά θεωρείται και αυτός αυθεντία στο χώρο του, όπως ο αδελφός του Τόλης. Παλιός αθλητής της πάλης ο Νίκος Αποστόλου είναι ένας από τους κορυφαίους προπονητής στην Ελλάδα έχοντας αναδείξει δεκάδες πρωταθλητές και συνεχίζει να εκπροσωπεί επάξια την Ελλάδα αλλά και τον σύλλογο του, τον ΑΟ Ευπυρίδαι Άνω Λιοσίων συνεχίζοντας να φέρει ακόμη και τώρα μετάλλια.

Πρωταθλητές πάλης σε πανελλήνιο επιπεδο έγιναν όμως και οι δύο γιοι του Νίκου Αποστόλου ο οποίος απολαμβάνει τον πλήρη σεβασμό όσων ασχολούνται με την πάλη και ιδίως των αθλητών οι οποίοι πολύ απλά τον αποκαλούν «δάσκαλο».

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 01 Μάιος 2015 21:04