Τελευταία ενημέρωση 00:14, 19 Απρ 2024

Σε τουρνουά για καλό σκοπό στο Πανθεσσαλικό!

Κατηγορία ΠΑΕ Ατρόμητος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)
Την ευκαιρία να δώσουν δυνατά φιλικά, αλλά και να προσφέρουν θα έχουν 8-10 Αυγούστου οι Ατρόμητος, Βόλος, ΟΦΗ, και Αστέρας, συμμετέχοντας στο φιλανθρωπικό τουρνουά για το ίδρυμα «Φλόγα» που θα διεξαχθεί στο Πανθεσσαλικό.

Το σημαντικό για το ποδόσφαιρο και συνολικά για τον αθλητισμό, είναι η κοινωνική προσφορά που πρέπει να υπάρχει. Στο πλαίσιο της κοινωνικής αυτής προσφοράς οι Βόλος, ΟΦΗ, Ατρόμητος και Αστέρας Τρίπολης θα αγωνιστούν σε φιλανθρωπικό τουρνουά για το ίδρυμα «Φλόγα» και το «Ορφανοτροφείο Βόλου», που θα διεξαχθεί από 8 έως 10 Αυγούστου.

Και οι τέσσερις ομάδες εκτός από το φιλανθρωπικό τους έργο θα έχουν και μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να δώσουν δυνατά φιλικά, κάτι ιδιαίτερα σημαντικό καθώς θα βρίσκονται στην περίοδο προετοιμασίας τους για την ερχόμενη χρονιά. Όσον αφορά το πρόγραμμα του τουρνουά. Στις 8/8 ο ΟΦΗ θα αντιμετωπίσει τον Βόλο, με το άλλο ματς να είναι αυτό ανάμεσα στον Ατρόμητο και τον Αστέρα Τρίπολης. Στις 10/8 θα γίνει μεγάλος και μικρός τελικός. Θυμίζουμε πως πρόκειται για φιλανθρωπικό τουρνουά, για το ίδρυμα «Φλόγα» και το «Ορφανοτροφείο Βόλου».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Τέσσερις παίκτες στην Εθνική U-17 »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας