Τελευταία ενημέρωση 22:19, 18 Απρ 2024

H διπλή σημασία της νίκης με «νιόνιο»

Κατηγορία ΠΑΕ Ατρόμητος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Διπλά κερδισμένος θα βγει ο Ατρόμητος σε περίπτωση νίκης απόψε στις 7 το βράδυ απέναντι στον Πανιώνιο στο γήπεδο Περιστερίου γι' αυτό και οι παίκτες του πρέπει να βρουν τον τρόπο για να πάρουν το τρίποντο.

Χωρίς ιεράρχηση γιατί ο ένας στόχος είναι σε άμεση συνάρτηση με τον άλλον, ο Ατρόμητος με νίκη εξασφαλίζει την συμμετοχή του στα play offs και ταυτόχρονα θα ικανοποιήσει τον κόσμο του που θέλει σαφώς και δικαιολογημένα ήττα του «Νιόνιου«» μη μπορώντας να ξεχάσει εκείνο το παιχνίδι του 2008 στη Νέα Σμύρνη.

Ακόμη και αν δεν υπήρχε κανένα βαθμολογικό ενδιαφέρον πάλι η νίκη θα ήταν μονόδρομος για τους παίκτες του Ατρόμητου που πρέπει να παίξουν και για τον κόσμο τους που πίκραναν με την εμφάνισή τους την περασμένη Κυριακή στη Λιβαδειά.

Το θετικό είναι ότι όλοι οι παίκτες γνωρίζουν την σημασία του αγώνα, ξέρουν πόσο ξεχωριστός είναι για τους φιλάθλους μας, ακόμη και ο μικρός φίλαθλος της φωτογραφίας που δείχνει την αγάπη του για την ομάδα  και είναι αποφασισμένοι να πάρουν τους τρεις βαθμούς πάση θυσία!

Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 03 Μάιος 2015 13:35
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: O Aτρόμητος Κ15 στο μουσείο της Εθνικής »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας