Τελευταία ενημέρωση 03:11, 19 Ιουλ 2024

Παπαδόπουλος: «Παράδειγμα η διοίκηση της Κηπούπολης»

Κατηγορία Κηπούπολη
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Στις 2/8 θα ξεκινήσει η προετοιμασία της Κηπούπολης ενόψει της νέας σεζόν.

Η ομάδα από τα δυτικά προάστια έχοντας ως στόχο να βαδίσει στο πλάνο που εκπόνησε πέρυσι, θα επιδιώξει να στηριχτεί σε ποδοσφαιριστές των υποδομών της αλλά και σε κάποιες έμπειρες μονάδες προκειμένου να σταθεί επάξια στις απαιτήσεις της Α' ΕΠΣΑ.

Στην άκρη του πάγκου θα βρίσκεται ο πολύπειρος Μανώλης Παπαδόπουλος, ο οποίος με δηλώσεις του στο soccerlive.gr αναφέρθηκε στην προσπάθεια που θα γίνει στο σύλλογο λέγοντας

"Στόχος μας αποτελεί να κερδίσουμε την παραμονή όσο πιο γρήγορα γίνεται και να αποδώσουμε καλό ποδόσφαιρο. Θέλουμε σε πολλά κομμάτια βελτίωση και ελπίζω να το κάνουμε και να πετύχουμε τους στόχους μας. Θέλουμε να ευχαριστιόμαστε το ποδόσφαιρο".

Για την προσπάθεια που κάνει η διοίκηση, ο κ. Παπαδόπουλος είπε

"Νομίζω ότι είναι παράδειγμα η λειτουργία της διοίκησης της Κηπούπολης για τις υπόλοιπες ομάδας. Κάνουν λάθη φυσικά, διότι λάθη δεν κάνει εκείνος που δεν δουλεύει, αλλά νομίζω ότι βαδίζουν σε σωστά πρότυπα". 

Για την απόφαση που πήρε η ΕΠΣΑ να διεξάγει το πρωτάθλημα σε 4 ομίλους, ο κ. Παπαδόπουλος είπε: "Εμείς δεν ασχολούμασε με αυτά. Κοιτάμε όσο το δυνατόν η ομάδα να έχει την καλύτερη δυνατή παρουσία"

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Καρέ ανανεώσεων στην Κηπούπολη »
Hatzi
SmartCity

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio

Δημοφιλέστερα

Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας