Τελευταία ενημέρωση 05:24, 20 Απρ 2024

Με ήρωα τον Γκορμπούνοφ τριάρα στον Πανιώνιο!

Κατηγορία ΠΑΕ Ατρόμητος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Μεγάλη νίκη με 3-1 πέτυχε ο Ατρόμητος σήμερα στο Περιστέριι απέναντι σε έναν εξίσου απειλητικό Πανιώνιο.

 

Η ομάδα του Νιόπλα μετά την σημερινή  νίκη  κλείδωσε τα Play off και περιμένει την τελευταία αγωνιστική για να τελειώσει και μαθηματικά την πεντάδα.Ένα ματς με πάρα πολλές φάσεις και την μπάλα πάνω κάτω ήταν το κύριο στοιχείο του σημερινού αγώνα.
 
Στο πρώτο ημίχρονο ο Ατρόμητος πατούσε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και έχασε 2 καλές ευκαιρίες να ανοίξει το σκορ με τον Ναπολεόνι,πριν την πρώτη απο τις δύο διακοπές του αγώνα.Ο αγώνας διεκόπη στο 8' λεπτό ύστερα απο υπόδειξη του Ζαχαριάδη να κατέβει πανό των Fentagin.
Έπειτα μετά το πέρασμα 5 λεπτών, το  παιχνίδι συνεχίστηκε αφού κατέβηκε το πανό των οργανωμένων και στο  37' απο εξαιρετική προσωπική ενέργεια ο συνήθης ύποπτος,Στέφανο Ναπολεόνι σκόραρε με σουτ έξω απο την περιοχή γράφοντας το 1-0 και έτσι έστειλε την ομάδα του με προβάδισμα ενός γκολ στο ημίχρονο!
 
Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με δύο καλές φάσεις για τον Πανιώνιο,που υπολόγιζε χωρίς τον Αντρέι Γκορμπούνοφ που έκανε μια απο τις καλύτερές του εμφανίσεις κρατώντας  την ομάδα στα χέρια του.
Στο 67' το παιχνίδι διεκόπη για ακόμη μια φορά καθώς οι οπαδοί του Ατρόμητου είχαν ανάψει καπνογόνα,με μερικά απο αυτά να πετάγονται στον αγωνιστικό χώρο. Εκεί υπήρξε και επεισόδιο με μερίδα φιλάθλων του Ατρόμητου και τον πρόεδρο της ομάδας,Γιώργο Σπανό που θέλησε να τους καθησυχάσει για να συνεχιστεί ο αγώνας.
 
Έτσι μετά απο  14 λεπτά μιας ακόμη διακοπής  και ύστερα απο σκέψεις του Ζαχαριάδη να διεκόψει οριστικά, το ματς τελικώς συνεχίστηκε με τον Πανιώνιο να χάνει  2 μεγάλες φάσεις με τον Φούντα ,που βρήκε μπροστά του τον υπτάμενο Λευκορώσο που δεν είχε σκοπό σήμερα να δεχτεί για κανένα λόγο κάποιο γκολ. Ο Πανιώνιος ήταν η πρώτη  ομάδα που απείλησε φέτος με τόσες φάσεις τον Ατρόμητο στο Περιστέρι χωρίς ωστόσο να καταφέρει κάτι παραπάνω.
.
Στο 97' λεπτό ο Ιταλός στράικερ ξαναχτύπησε,ύστερα απο ασίστ του Ελίνι Δημούτσου  πλασάρωντας ιδανικά τον Παπαδόπουλο και  κάνοντας το 2-0.
Σαν να μην έφτανε αυτό ,ο Στέφανο Ναπολεόνι έκανε χατ τρικ στο 12΄ λεπτό των καθυστερήσεων περνώντας οποιονδήποτε βρέθηκε μπροστά του ακόμα και τον Παπαδόπουλο ,δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στο Περιστέρι.
 
Το γκολ της τιμής έβαλε ο Κολοβός για τον Πανιώνιο στο 115' κάνοντας το 3-1!.
 

Ατρόμητος (Νίκος Νιόπλιας): Γκορμπούνοφ, Πίτου Γκαρσία (86' Δημούτσος), Κατσουράνης, Λαζαρίδης, Φυτανίδης, Κιβρακίδης, Κούρος, Μπρίτο (65' Καραμάνος), Ούμπιντες, Ναπολεόνι, Καράσκο (53' Αγκουαζί).

Πανιώνιος (Μαρίνος Ουζουνίδης): Παπαδόπουλος, Μπουμάλ (63' Γιάννου), Τασουλής, Μητρόπουλος, Οικονόμου, Αργυρόπουλος, Χατζηϊσαΐας, Μπακασέτας, Κόρμπος (84' Καθάριος), Κολοβός, Φούντας.



Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 03 Μάιος 2015 23:50
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Aποθεραπεία μετά την μεγάλη νίκη! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας