Τελευταία ενημέρωση 08:03, 18 Απρ 2024
Κατηγορία Ανθούπολη
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Η Ανθούπολη επιβλήθηκε με 2-0 της Ελευθερούπολης και πήρε τρίποντο μετά από δύο μήνες!

 

Δύο ολόκληροι μήνες είχαν περάσει από την τελευταία φορά που είχαν πανηγυρίσει νίκη οι ποδοσφαιριστές της Ανθούπολης, όμως το απόγευμα της Κυριακής φρόντισαν να διακόψουν το αρνητικό αυτό σερί! Μετά από 7 αγωνιστικές οι 'κυανόλευκοι' επανήλθαν στα τρίποντα, καθώς επικράτησαν με 2-0 της Ελευθερούπολης, που ήθελε τους βαθμούς στην προσπάθειά της για αποφυγή του υποβιβασμού, αλλά δεν τους... βρήκε!

Μάλιστα, πραγματοποίησαν καλή εμφάνιση, έχοντας και σημαντικές ευκαιρίες για περισότερα γκολ, πλην των δύο που πέτυχαν. Στο 24' ο Καλαμπαλίκης προειδοποίησε τον αντίπαλο με το δοκάρι με είχε με μακρινό σουτ, για να κάνει πράξη την 'απειλή' του έξι λεπτά αργότερα, όταν άνοιξε το σκορ για την ομάδα του. Στο 70' ο Τζαβάρας απλώς σφράγισε τη νίκη για την Ανθούπολη με απευθείας χτύπημα φάουλ του Τζαβάρα. Για την ιστορία, αξίζει να αναφερθεί πως τελευταία νίκη για τους Περιστεριώτες ήταν εκείνη της 1ης Μαρτίου, όταν επικρατούσαν με 1-0 του Ερμή Ηρακλείου.

Διαιτητής ήταν ο Γεωργής, με βοηθούς τους Ματσούκα και Φίτσα.

ΑΝΘΟΥΠΟΛΗ: Κλήμης, Κωνσταντακόπουλος, Κυριανάκης, Ρουμελιωτάκης, Κωνσταντόπουλος (70' Κασσής), Μπάρδης (60' Καλλιώρας), Μαντινιώτης (75' Γκαγκαστάθης), Καμπαστανάκης, Ρώιμπας, Τζαβάρας, Καλαμπαλίκης

ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗ: Λεζγίδης, Μπίνης, Καρυπίδης, Τσουτσουδάκης Μ., Φατούρος, Παπασταματίου, Μουκίδης, Γουλετάς (46' Σταυρακέλης), Παυλίδης (46' Τσίνιβιτς), Βλάχος, Τσουτσουδάκης Εμ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Έδειξε ότι μπορούσε »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας