Τελευταία ενημέρωση 05:24, 25 Απρ 2024

«Τέλος εποχής» για Κότσαλο στη Χρυσούπολη!

Κατηγορία Χρυσούπολη
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Μετά από πολλά χρόνια προσφοράς και παρουσίας στον πάγκο της, ο παλαίμαχος άσος του Ατρόμητου Βαγγέλης Κότσαλος αποτελεί παρελθόν για την τεχνική ηγεσία της Χρυσούπολης.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

«Το ΔΣ του ΑΟ Χρυσούπολης ανακοινώνει ότι ο κ. Βαγγέλης Κοτσαλος υπέβαλε παραίτησή του από τη τεχνική ηγεσία της ομάδας μας την 15/7/21 η οποία έγινε αποδεκτή. Ευχαριστουμε τον Βαγγέλη Κοτσαλο για τη συνεργασία για την προσφορά του στην ομάδα και του ευχόμαστε ότι καλύτερο για τη συνέχεια».

Μιλώντας στο soccerlive.gr ο Βαγγέλης Κότσαλος είπε τα εξής:«Κατόπιν ώριμης αποφάσεως και αφού ζύγισα τα πράγματα για να διευκολύνω τις διαδικασίες της ομάδας μας, θέτω την παραίτηση μου στη διάθεση σας. Αυτό που ήθελα πάντα (και έγινε), να μαζευτεί όλη η Χρυσούπολη για το καλό της ομάδας με βρήκε σύμφωνο. Άλλωστε αυτό επεδίωκα και πραγματοποιήθηκε. Εύχομαι στην καινούργια διοίκηση που είναι σίγουρο, καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο που ανέλαβε. Θα παραμείνω πάντα ένας φανατικός φίλαθλος, ύστερα από 15 χρόνια που υπηρέτησα αυτή την ομάδα, στη δυσκολότερη πορεία της ιστορίας της». 

 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Αίσθηση με Κάλλα η Χρυσούπολη! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας