Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Συνεχίζονται οι εγγραφές στην ΑΠΕ Γιτάνη

Κατηγορία ΑΠΕ Γιτάνη
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Από τις 5 Ιουλίου έχουν ξεκινήσει οι εγγραφές για τη νέα χρονιά στην ΑΠΕ Γιτάνη.

Η ΑΝΑΚΟΊΝΩΣΗ

«Μια δύσκολη χρονιά για όλους μας τελείωσε, αλλά συγχρόνως ξεκινάει μια νέα μέρα με αισιοδοξία και την ελπίδα ότι όλα ήταν μια παρένθεση.

Η προετοιμασία του συλλόγου έχει ήδη ξεκινήσει και είμαστε σε θέση από σήμερα κιόλας να δεχτούμε εγγραφές για τη νέα χρονιά.

Λόγω των μέτρων που ισχύουν ο σχεδιασμός των τμημάτων είναι αρκετά περιορισμένος σε αριθμό παιδιών αλλά και στην διάταξη αυτών στο χώρο μας. Για το λόγο αυτό ξεκινάνε οι ηλεκτρονικές εγγραφές από 05 Ιουλίου και θα διαρκέσουν μέχρι και 31 Αυγούστου. Η ηλεκτρονική σας εγγραφή είναι οριστική και εξασφαλίζει τη θέση σας στα τμήματα με την κατάθεση προκαταβολής 20 ευρώ έναντι της εγγραφής ή και μέρος εξόφλησης του Σεπτεμβρίου. Εκκαθάριση και πλήρης εξόφληση θα γίνει με την κατάθεση των σχετικών δικαιολογητικών και την έκδοση κάρτας μέλους.

Η γραμματεία μας θα είναι ανοικτή από Δευτέρα 06 Σεπτεμβρίου καθημερινά 18:00-21:00 (εκτός Σαβ και Κυρ) για εγγραφές αποκλειστικά των υπόλοιπων θέσεων που θα είναι διαθέσιμες.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Η προσέλευση στη γραμματεία μας κατά την περίοδο των εγγραφών (6-10 Σεπτεμβρίου) θα γίνεται για λόγους αποφυγής συνωστισμού αποκλειστικά με ραντεβού. Θα ανακοινωθεί άμεσα η διαδικασία η οποία επίσης θα γίνεται ηλεκτρονικά.

Τα μαθήματα όλων των τμημάτων θα ξεκινήσουν την Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου.

Η ιστοσελίδα μας www.yitanee.com έχει ενημερωθεί με όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε σχετικά με το σύλλογο, το τελικό πρόγραμμα που θα ισχύσει την επόμενη χρονιά και έχει ενεργοποιηθεί η ηλεκτρονική φόρμα για τις «οριστικές εγγραφές» σας.

Δείτε το πρόγραμμα και άλλες πληροφορίες εδώ: http://yitanee.com/timetable/

Κάντε την οριστική εγγραφή σας με τελική επιλογή τμήματος εδώ: http://yitanee.com/on-line-registration/

OPEN DAYS 2021 

Ελάτε να γνωριστούμε καλύτερα !!!

Με σκοπό τη άμεση και έγκαιρη ενημέρωσή σας το Σάββατο 4 και Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου θα είμαστε στη διάθεση των νέων γονέων αλλά και των παλαιών για να σας ενημερώσουμε σχετικά με τους χώρους μας, τα αθλήματα που προσφέρουμε, να γνωρίσετε την προπονητική μας ομάδα, να ενημερωθείτε για τα μέτρα που θα πάρει σύλλογος με βάση τα υγειονομικά πρωτόκολλα που θα ισχύουν και γενικά για ότι σας απασχολεί. Η προσέλευση θα είναι με ηλεκτρονικό ραντεβού ώστε να συναντηθείτε με το κατάλληλο άτομο από πλευράς του συλλόγου.

Περισσότερες πληροφορίες θα αναρτηθούν σύντομα…

Επικοινωνία με την διοίκηση του συλλόγου:
Από 6 Σεπτεμβρίου και μετά, καθημερινά από 18:30-20:30 μέλος της διοίκησης του συλλόγου θα είναι στο χώρο του γυμναστηρίου στη διάθεσή σας για να ακούσει από κοντά, τους προβληματισμούς σας, τα παράπονά σας, τις παρατηρήσεις σας και γιατί όχι και τις υποδείξεις σας, ώστε να προσπαθήσουμε να γίνουμε και εμείς καλύτεροι. Εναλλακτικά στείλτε μας τα παραπάνω στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Σας περιμένουμε για μια ακόμα ξεχωριστή και επιτυχημένη χρονιά».