Τελευταία ενημέρωση 16:53, 23 Απρ 2024
Κατηγορία Φίλαθλοι
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Είχε μόνο φίλους. Τον ξέραμε περισσότερο ως Μπάμπη και λιγότερο ως Σταματελάτο κάτι που αποδεικνύει πόσο αγαπητός ήταν στην κοινωνία του Περιστερίου. Ένα παιδί μάλαμα, που πάλεψε πολλά χρόνια με την σκλήρυνση κατά πλάκας και τα τρία τελευταία χρόνια με την «κακιά αρρώστια». Μια αγνή ψυχή που μας άφησε δυστυχώς χθες το βράδυ και μας γέμισε θλίψη.

Ο Μπάμπης Σταματελάτος δεν είναι πια μαζί μας. Έφυγε στον καναπέ του σπιτιού του περιμένοντας το ασθενοφόρο που είχε ειδοποιήσει η γυναίκα του για να τον μεταφέρει στο νοσοκομείο. Αβοήθητος. Την Παρασκευή το μεσημέρι οι δύο προσωπικοί του φίλοι Βασίλης Κεχαγιάς και Ανδροκλής Κωνσταντινίδης τον μετέφεραν στο νοσοκομείο για θεραπεία. Δεν την έκανε ποτέ γιατί οι εξετάσεις δεν ήταν καλές και γύρισε σπίτι του. Μετά από 24 ώρες έφυγε για πάντα.

Ο «Μπάμπαρος», με τη θαυμάσια καρδιά, ήταν ιδιοκτήτης πριν πολλά χρόνια της λέσχης «Σκορπιός», πίσω από το γήπεδο, στην Αγία Τριάδα. Και από εκείνα τα χρόνια πάντα κοντά στον Ατρόμητο, ως μέλος διοικήσεων αλλά και ως φίλαθλος. Ποτέ μα ποτέ δεν έχασε την πίστη του. Πάλεψε γενναία μέχρι το τέλος. Η μάχη αποδείχθηκε όμως άνιση και η ψυχούλα του φεύγει να ξεκουραστεί στη γειτονιά του Παραδείσου.

Αγαπημένε Μπάμπη καλό σου Ταξίδι. Θα σε θυμόμαστε πάντα με αγάπη. Θα μας λείψεις!

Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 08 Αύγουστος 2021 12:17
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Nτόπες των Fentagin στο Μαζαράκη! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας