Τελευταία ενημέρωση 21:02, 19 Απρ 2024

Η στήλη «Τι είδαν τα μάτια μου....» από το «Αθλητικό Περιστέρι»!

Κατηγορία Παρασκήνια
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Η στήλη «Τι είδαν τα μάτια μου και άκουσαν τα αφτιά μου» από την εφημερίδα Αθλητικό Περιστέρι, τεύχος Αυγούστου.

--- Γεια και χαρά σας, υγεία και λεφτά στα σπιτικά σας. Φιλαράκια μου το ξέρω ότι η κατάσταση είναι δύσκολη για όλους όμως δεν πρέπει να σταματάμε, δεν πρέπει να βάζουμε φρένο στη διάθεση μας. Εκεί είναι όλο το μυστικό, όταν νιώθεις ότι είσαι στα…κάτω σου να βρίσκεις τη δύναμη να «σηκώνεσαι» και να τα παίρνεις όλα αμπάριζα.

---- Το γεγονός του μήνα (που μας πέρασε) θεωρώ ότι  ήταν η επίσκεψη της Προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνης Σακελλαροπούλου στην πόλη μας έστω και αν ίσα- ίσα που πέρασε το ποτάμι καθώς παρακολούθησε στο ΚΥΒΕ την εκδήλωση για την ενδοοικογενειακή Βία, που συνδιοργάνωσαν τα Υπουργεία Προστασίας του Πολίτη και Εργασίας - Κοινωνικών Υποθέσεων.

---- Ειλικρινά δεν θυμάμαι πότε ήταν η τελευταία φορά που ένας Πρόεδρος Δημοκρατίας ήρθε στο Περιστέρι. Άμα δεν με απατά η μνήμη μου η τελευταία φορά πρέπει να ήταν πριν πολλά χρόνια με τον αείμνηστο Κωστή Στεφανόπουλο. Σε κάθε περίπτωση η επίσκεψη της Σακελλαροπούλου πέρασε στα ψιλά και έχει εξήγηση κατά την άποψη μου.

--- Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας είναι ένα σεμνό πρόσωπο low profile, αποφεύγει τις κοσμικότητες και τις υπερβολές. Ήρθε δεν ήρθε στο Περιστέρι είναι το ίδιο και το αυτό πράγμα. Ενώ αν στη θέση της ήταν κάποιο άλλο πρόσωπο που «πουλάει» περισσότερο θα βλέπατε πόσο χαμός θα γινόταν. Όλοι θα έτρεχαν δίπλα του για να βγάλουν φωτογραφίες και να τις ανεβάσουν στο fb.  Ενώ με την Σακελλαροπούλου όχι.

---- Σαν καλός οικοδεσπότης ο Ανδρέας Παχατουρίδης την υποδέχθηκε βέβαια στο ΚΥΒΕ και μακάρι μέσα από την συζήτηση που είχε μαζί της πέρα από τα τυπικά να της πρότεινε να επισκεφθεί ξανά το Περιστέρι υπό άλλες συνθήκες και να γνωρίσει καλύτερα μια πόλη που είναι σχεδόν ξεχασμένη από την Κεντρική Εξουσία και την θυμούνται μόνο πριν από τις εκλογές.

---- Χαίρομαι πραγματικά κάθε φορά που ένας Περιστεριώτης διαπρέπει στο χώρο του. Καλή ώρα, ο καθηγητής Τάκης Αλεξόπουλος ο οποίος επανεξελέγη  Κοσμήτορας για την επόμενη τριετία με ποσοστό 84,6% στο Πανεπιστήμιο της Πελοποννήσου και στο τμήμα Οργάνωσης και Διαχείρισης Αθλητισμού που έχει έδρα την Σπάρτη.  Το τμήμα αυτό έχει αναδείξει πολλά επαγγελματικά στελέχη του αθλητισμού στην Ελλάδα και διεθνώς και είναι μια από τις πολύ καλές επιλογές αφού έχει χαμηλά μόρια εισαγωγής.

---- Πολλά μπράβο και στον  Περιστεριώτη μαθητή της Β’ Γυμνασίου Κυριάκο Τσουρέκα που κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο στην 38η Εθνική Μαθηματική Ολυμπιάδα «Αρχιμήδης». Επιπλέον,  στους φετινούς προκριματικούς για την Εθνική ομάδα της Βαλκανικής Μαθηματικής Ολυμπιάδας Νέων κατέκτησε την 7η θέση (α΄ αναπληρωματικός) για το μεγάλο διαγωνισμό στη Μολδαβία! Το νεαρό μαθητή δικαίως λοιπόν τίμησε ο Δήμος Περιστερίου.

----- Καλό  νέο τα 12.000.000 ευρώ που εξασφάλισε το Περιστέρι από το Υπουργείο Εσωτερικών στο πλαίσιο του προγράμματος «Αντώνης Τρίτσης». Πως μεταφράζονται αυτά τα χρήματα; Καταρχάς αφορούν μια  διαδρομή ανάπλασης  πεζοδρομίων, πεζόδρομων και πλατειών που θα ξεκινά από το Μπουρνάζι και θα καταλήγει στη Χρυσούπολη. Καθώς και μια παρόμοια διαδρομή στο Λόφο Αξιωματικών. Και στα δύο έργα είναι 120.000τμ έκτασης.

---- Στο κονδύλι προβλέπεται επίσης και η ανάπλαση της Εθνικής Αντιστάσεως, το πιο πολυσύχναστο μέρος της πόλης μας, με τα εμπορικά καταστήματα. Συμφωνώ και επαυξάνω αρκεί να μην «ταλαιπωρηθούν» οι καταστηματάρχες. Σας εύχομαι φίλοι μου να απολαύσετε το μήνα των διακοπών όσο καλύτερα μπορείτε. Εις το επανιδείν.

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 30 Αύγουστος 2021 20:53
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Συγχαρητήρια Βαρβιτσιώτη στον Πολυχρονίδη »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας